Tencuiala de pe clădirea în care e sediul PNŢCD a distrus parbrizul...

Tencuiala de pe clădirea în care e sediul PNŢCD a distrus parbrizul unui Mercedes

3
DISTRIBUIȚI

O bucată de tencuială de pe clădirea în care se află şi sediul PNŢCD a făcut praf, în urmă cu puţin timp, parbrizul unui Mercedes CLK tenc 2 ptenc 1 ptenc 3 pparcat în Piaţa Libertăţii din Timişoara.


„Deodată am auzit o bufnitură. Bine că nu a fost nici un om care să treacă pe acolo”, a comentat unul dintre martorii oculari. Bucăţile de tencuială s-au împrăştiat pe carosabil. Un echipaj al Poliţiei Locale, aflat în patrulare, a blocat strada în zona unde s-a produs incidentul. Nu este primul incident de acest gen, anul trecut şi alte bucăţi din aceeaşi clădire căzând peste maşini. Întâmplător, astăzi, primarul Gheorghe Ciuhandu, care este şi şeful PNŢCD Timiş, a vorbit despre responsabilitatea prorietarilor de a-şi întreţine clădirile sau apartamentele. „Toţi au vrut să fie proprietari şi asta s-a întâmplat după revoluţie. Nu mai suntem pe timpul comunismului ca să se ocupe Primăria de tot. Dacă eşti proprietar ai şi drepturi, dar şi obligaţii”, a susţinut Ciuhandu, referindu-se la situaţia locatarilor de pe strada Constantin Brăiloiu, unde blocul a sărit în aer din cauza unei butelii. Într-un final, proprietarul Mercedes-ului a ajuns la maşina avariată şi a povestit că o dată a scăpat dintr-un incident asemănător. Singura grijă a şoferului este să vadă de la cine va recupera paguba.

3 COMENTARII

  1. Uneori nu este bine sa invoci nici macar accidental pronia divina. Ciuhendu ca si un om apropiat de cele bisericesti stie mult mai bine ca mine aceste lucruri.
    Ceea ce sa intamplat la sediul PNTcd este un semn ca dom primar ar trebui sa’si mai revizuiasca atitudinea fata de contribuabili. Taman cand vorbea despre responsabilitatea proprietarilor (cu care intamplator sunt de acord, fiind vatamat usor de un maldar de zapada picat in capu’ lu’ je acum cateva saptamani de pe o cladire in centru orasului) se intampla pocinogu’. Este un fel de confirmare a zicalei „In casa spanzuratului sa nu vorbrsti de funie”.
    Asta este si unul din motivele pentru care vin tot mai rar in centru Cimisorii. Un al doilea motiv este lipsa parcarilor. Pentru a bea o cafea sau a ma intalni cu un preten prefer „molu”, Galeria sau alte locuri mai aerisite.
    Daca Primaria ar fi realizat acele parcari sub si supraterane civilizate, asemenea accidente nu ar fi avut loc. Dar banuiesc ca pentru asta tot noi cimisorenii suntem de vina, in viziunea Ciuhendului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.