Ce le transmite primarul nemulţumiţilor de scumpirile Telpark

Ce le transmite primarul nemulţumiţilor de scumpirile Telpark

4
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, a reacţionat, astăzi, la informaţiile apărute în presă legate de faptul că ADP a scumpit preţurile adp telparkla Telpark.


Preţul unui tichet valabil o zi a crescut de la 5 lei la 9 lei, în timp ce preţul unui abonament general a crescut la 413,10 lei de la 385,50 lei, iar un abonament general trimestrial  la 112,14 de la 103,95 lei. În timp ce reprezentaţii ADP au susţinut că măririle de preţ s-au făcut în conformitate cu contractul de concesiune, primarul Ciuhandu i-a îndemnat pe cei nemulţumiţi de aceste majorări: „interesaţi-vă cât este un plin de benzină şi comparaţi cu un abonament de Telpark”. Sistemul de parcare Telpark este extrem de contestat, unii dintre consilierii locali venind inclusiv cu solicitarea de a fi desfiinţat şi înlocuit cu un sistem de parcometre.

4 COMENTARII

  1. Alo, domnul primar care este Ciuhandru. Pe mine ma doare fix departe de sistemul telpark si de slugile lui matale. Pentru ca eu am fost cuminte la scoala si am invatat cum sa deblochez gheruta cu care slugile lui matale blocheaza rotile masinilor care nu au Telpark.
    Iar daca vine pe aici ala de se numeste dumitrescu cristian, afla ca am ac si de cojocul lui. O sa iau o gheara si o sa-i blochez noaptea masina, ca acum stiu si unde domiciliaza.
    Nenea primarule, o rugaminte mai am. Sa-l trimiti pe analfabet la scoala sa nu mai pozteze cu atatea greseli gramaticale. Iti strica imaginea lui matale si nu-i frumos.
    Iar daca ma da adepeu in judecata o iau avocat pe doamna obarsianu ca stiu ca ai mai pierdut la ea procese cu gheara.
    Oricum, nesimtitule de primar o sa ne vedem in 2012 si atunci o sa votez de cate ori pot impotriva ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.