SCANDALOS Acuzat de şpagă, Şaptebani este câştigătorul funcţiei de inspector şef la...

SCANDALOS Acuzat de şpagă, Şaptebani este câştigătorul funcţiei de inspector şef la Poliţia de Frontieră Caraş Severin la concursul IGPF

13
DISTRIBUIȚI

Deşi apare în dosarul şpăgilor de la vama Moraviţa ca fiind unul dintre cei care a dat undă verde transporturilor cu ţigări de contrabandă, subcomisarul Cristinel Şaptebani a fost declarat, astăzi, de IGPF câştigător al concursului pentru ocuparea funcţiei de inspector şef al Poliţiei de Frontieră Caraş Severin. În mare parte din perioada monitorizată de DNA, Şaptebani a fost şeful sectorului Moraviţa. Conform declaraţiilor investigatorului sub acoperire, subcomisarul a dat aprobarea ca în vama Moraviţa să intre mai multe maşini cu ţigări din Serbia prin intermediul şefului de tură Dragomir Valerian, care, ulterior, „ar fi pus deoparte o sumă de bani neindividualizată pentru şeful S.F.P. Moraviţa, scms. Şaptebani Cristinel”. De asemenea, exista o înregistrare ambientală în care se împart banii adunaţi de la contrabandişti şi se pun deoparte 200 euro pentru Şaptebani, suma care urma să-i fie remisă de agentul Haşu Gabriel. De altfel, Haşu a recunoscut într-o declaraţie dată în faţa procurorilor DNA că i-a dat 100 de euro lui Şaptebani împrumut, dar că nu a mai vrut să-i primească înapoi, lăsându-i cadou. Subinspectorul Cătălin Tănase a declarat, la rândul său, în faţa anchetatorilor că „în cursul lunii ianuarie 2011, i-am dat şi ei lui Şaptebani Cristinel suma de 100 euro care provenea din suma colectată de la traficanţii de ţigări.


I-am dat susnumitului bani în sediul PTF Moraviţa, în sala de pregătire a turei. Precizez că Şaptebani Cristinel a primit cu gesturi fireşti banii”.

În mod ciudat, subcomisarul a fost singurul şef găsit fără vină după controalele IGPF făcute la Poliţia de Frontieră Timiş după tsunami-ul antişpagă. Întâmplător, Şaptebani a recunoscut că naşul cumnatului său, tot poliţist de frontieră, este chestorul Ion Târsănoagă, şeful Managementului Operaţional din IGPF. După ce a fost numit interimar şef al Poliţiei de Frontieră Caraş Severin şi au apărut informaţii despre implicarea lui Şaptebani în dosarul Moraviţa, ministrul de Interne, Traian Igaş a promis de două ori că va lua măsuri în acest caz. În realitate nu s-a întâmplat nimic, Şaptebani participând la concursul organizat de IGPF pentru ocuparea funcţiei de inspector şef alături de adjunctul său, inspectorul principal Ioan Brașoveanu. „În urma concursului, subcomisarul Cristinel Şaptebani a fost declarat câştigător”, a declarat, pentru PRESSALERT.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Române, Fabial Bădilă.

13 COMENTARII

 1. Lasa ca unii ies basma curata si prostii trag!!!!!!!!!!!Asa e cel mai corect la noi in tara, ordinele se executa nu se discuta, ce mai conteaza care e vinovat? Cei vinovati scapa si beleaua pica …Poate s-o face dreptate si fiecare sa plateasca pt ce a facut!!!!!!Dar pana atunci altii se lafaie si amaratii trag.

 2. FELICITARI!

  CEL MAI PREGATIT INVINGE TOT TIMPUL, NU AU ZECE OFITERI, CV LUI.

  SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE, LINISTE, SA COMANDATI ASA CUM STITI MAI BINE !

 3. Brasoveanu ala este vesnic persecutat de toata lumea… Acum iar o sa se planga ca este victima… Adevarul este ca are probleme de alta natura,de ordin psihic. Testul psihologic a fost dat inainte de concursul propriu-zis ?

 4. da, a fost dat inainte de concurs… la fel si plata…. adica”cv-ul”. ca tot se spunea pe aici ce cv are maruntis!
  sa va fie rusine tuturor celor care au contribuit la magaria asta!
  si celor care-l pupa-n c&r!
  deja vad un breaking news: seful ijpf cs arestat pentru coruptie!
  asa se face la noi!

 5. Draga Cristinel, tu sti bine ca sefia in militie inseamna sa ai stomac pentru toate mizeriile pe care sefii sau publicul te obliga uneori sa le digeri. Dar ce spun eu? Sa le digeri nu este deloc greu atunci cand nu ai constiinta , nu ai principii care intr-un definitiv dragul meu sunt simple prejudecati care au rolul de a opri prostimea sa se catere pe pozitii de conducere unde idealismul,moralitatea, cinstea, corectitudinea fac mai mult rau decat bine interesului general. Deci, baietel tu ai stofa de sef,nu te gandi la prosti ei azi urla maine iti cer ajutorul. Morala este buna ca ideal spre care sa tinzi nu ca ideal pe care sa il atingi spunea Ilici Lenin. Cristinel daca mai ai putintica rabdare, in maxim 2 ani te vad sef de politie nationala apoi cu putin noroc chiar ministru. Ai stofa si daca un croitor stie sa te puna in valoare vei ajunge sus de tot. Succes!

 6. Sapte Bani are fata pare om serios. Intr-un final, in lumea pionilor, doar asta conteaza. Pieptul ii este plinj de insigne ochii sunt patrunzatori spre inteligenti, mimica fetei este serioasa spre sobrietate, freza este aranjata spre….. dreapta. A venit cu propriul sau fotoliu negru lasand liber fotoliul galben vizibil in spatele sau semn ca nu a venit pe aceeasi filiera a fostilor sefi din caras. In spate se vede regiunea sud; sud-est a Romaniei care demonstreaza apartenenta mentorilor sai din umbra, drapelul cu steag este dovada ca va pastra aparenta servirii interesului national. In rest totul este absolut OK

 7. Cainii latra ursul trece, cam asa sunt comenturile, deoarece NU AU NICI UN SUPORT IN MATERIE PENALA !!!
  In acele dosare la care tot faceti referire nu sunt probe pt dl Sapte si cu asta basta , nu mai insistati pe subiect, NU SUNT PROBE, ce scrie pe acolo vorbe asternute aiurea pe hartie tocmai pt a mai condimenta ziarele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.