Ştefan Alexandru, dosar penal pentru ultraj

Ştefan Alexandru, dosar penal pentru ultraj

3
DISTRIBUIȚI

Ştefan Alexandru, una dintre victimele scandalului de la Deta, s-a ales cu dosar penal pentru că i-a ameninţat pe poliţiştii de la rutieră. Conform biroului de presă al Poliţiei Timiş, acestuia „i-a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ultraj”.


Vă reamintim că, sâmbătă, Ştefan Alexandru a provocat scandal în momentul în care agenţii au decis să ridice certificatul de înmatriculare al BMW-ului în care era şi el pasager pentru că avea pe geamurile laterale folii neomologate RAR. I-a ameninţat pe poliţişti că-i va da afară şi că va sparge geamurile maşinii dacă nu-i va fi returnat documentul. În cursul zilei de astăzi, Ştefan Alexandru va fi audiat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deta.

3 COMENTARII

  1. ALOOOOOO!!!!! Ma-ntreb oare pana cand o sa-i mai credeti pe TIGANII astia??Nu-s destule dovezi ca MINT CU NERUSINARE???Inteleg ca esenta presei e SENZATIONALUL, dar e inadmisibil asa ceva!!!Luati decizii si dezbateti dupa niste declaratii verbale de 2 bani a tiganilor!!!!FRATILOR, verificati inainte de-a face o afirmatie in presa!!!!

  2. Din pacate, denigrarea aduce indignare in randul cetatenilor unui oras! Oare nu le este rusine de pensionarii acestui oras???, de specialisti, de oamnei de cultura..etc?????.Sa le fie rusine reporterilor!Au generalizat si-au incadrat toata populatia in randul unor TIGANI MINCINOSI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.