EXCLUSIV Carabina din maşina interlopului Udrea, proprietatea unui poliţist

EXCLUSIV Carabina din maşina interlopului Udrea, proprietatea unui poliţist

3
DISTRIBUIȚI

Ancheta poliţiştilor de la Serviciul Arme, Explozivi, Substanţe Toxice din cadrul Poliţiei Timiş în dosarul armei găsite în maşina liderului interlop Sorin Udrea scoate la iveală noi conexiuni extrem de interesante. Vă reamintim că, sâmbătă dimineaţa, poliţiştii au oprit Nissan-ul Patrol condus de Udrea şi au găsit o carabină  cu lunetă şi amortizor, patru bucăţi cartuşe calibrul 12 patru  proiectoare tip far şi trei cuţite de vânătoare.

Verificarea seriei armei a scos la iveală că proprietarul armei nu este nici unul dintre cei pasageri ai maşinii, ci un poliţist.


Conform Registrului Naţional al Armelor, arma aparţine agentului Cosmin Iorgoaia, care lucrează la Judiciar la secţia 1 Poliţie din Timişoara. Acesta este la rândul său vânător. Agentul a explicat superiorilor că i-ar fi vândut arma unuia dintre însoţitorii lui Udrea, cu care este coleg de grupă de vânătoare, dar el continuă să apară ca proprietar oficial în documente. „În urma acestei descoperirii, am decis începerea unei anchete administrative interne, în paralel cu dosarul penal, în privinţa poliţistului. În cazul în care se vor descoperi încălcări ale legii se va acţiona în consecinţă”, a declarat pentru PRESSALERT.ro comisarul Florin Bolbos, adjunctul şefului Poliţiei Timiş. Contactat telefonic, Cosmin Iorgoaia a negat iniţial că ar fi dat arma „nu ştiu nimic. Nu sunt prieten cu Udrea. L-am văzut prin oraş de câteva ori”. Întrebat dacă a împrumutat carabina altcuiva, poliţistul a susşinut că „sunt la un tăiat de porc. Nu pot vorbi acum. Vă sun eu”. Ancheta poliţiştilor şi procurorilor continuă în cazul armei, aceştia aşteptând rezultatele mai multor expertize.

3 COMENTARII

  1. Jiva de la Nora si Clasic il va ajuta si de aceasta data pe Udrea Sorin cum la ajutat si prin Vama Moravita ! omu deschide drumuri cu cate un gratar.
    Apoi nimeni nu s-a interesat vreodata de cum a facut intorlopul banii !

  2. daca interlopul este prieten cu politistul de la judiciar, atunci la ce va mai atseptati? vreti sa mearga lucrurile bine? niciodata!
    este asemanator ca si in restul tarii unde interlopii sunt prieteni cu politistii.
    sa speram ca dl. bota va sesiza presa centrala caci doar asa se vor indrepta lucrurile. altfel iarasi se va dosi situatia. nu se poate ca politistul sa fie prieten cu interlopul.

  3. din pacate nu numai iorgoaia este sluga jegosului de udrea. sunt si alti politisti care se gudura pe langa gasca asta de gunoaie. doi si un sfert si dga sunt degeaba! sau poate au oameni si in structurile astea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.