Mister lămurit: „Nu mă vopsesc. Îmi dau cu un gel estompator în...

Mister lămurit: „Nu mă vopsesc. Îmi dau cu un gel estompator în zona tâmplelor”

11
DISTRIBUIȚI

„Un fleac absolut”, a exclamat, astăzi, Nicolae Robu, când a fost întrebat de o jurnalistă dacă este adevărată acuza adusă de către contracandidatul său Adrian Orza că îşi vopseşte părul.


Candidatul USL pentru funcţia de primar al Timişoarei, care astăzi nu avea nici un fir de păr alb în cap, a susţinut că ” nu mă vopsesc. Ma dau cu un gel estompator în zona tâmplelor când mă tund pentru că am nişte şuviţe. Puteţi să verificaţi şi mai de aproape. Eu nu sunt cărunt”. Stârnit de întrebare, liberalul a contraatacat susţinând că Adrian Orza „nu a ajuns înainte de ora 10 la primărie şi stă mai mult prin cluburi decât la primărie”. În final, cu „titlu de principiu”, Robu a anunţat că nu-şi va face campanie electorală de mână cu altcineva, cu trimitere la afişele în care Orza apare alături de Gheorghe Ciuhandu.

11 COMENTARII

  1. ofof mai aline , cat de orbit sa fi sa zici ca robu „da clasa” . o dai in penibil mai baietel. Robu e cel mai mare impostor , un om care nu isi cunoaste limitele , este un nesimtit si un coleric. Iti garantez ca NU va castiga alegerile , pentru ca oamenii sunt scarbiti de PSD si PNL ….zero sanse .

  2. Orza se lauda cu parul de pe piept. La fiecare interviu e cu „camesha” descheiata sa ii vedem podoaba trupeasca. Parca s-ar lauda. :))))))))

  3. cand vad comentarii de genul celui postat de distinsa domnisoara Lavi imi aduc aminte de comentatorii de fotbal de pe la noi care parca se uita la alte meciuri cand striga gol si mingea e in celalalt careu! Garantiile de genul nu va castiga sau nu se va intampla, in general tin de natura pubertatii! nu a pus nimeni in discutie in nici un fel cine sau de ce va castiga iar povestea asta cu parul e o gluma si atat care trebuie inteleasa ca atare!

  4. http://www.youtube.com/watch?v=m-NtLfgEx3s

    Cel mai important pentru noi toti este ca putem sta linistiti…S-a lamurit problema cea mai importanta pentru capitala Banatului…Robu nu se vopseste…se da cu gel estompator…asteptam cu nerabdare sa aflam in urmatoarele conferinte de presa ce firma de lenjerie intima agreeaza sau cu pilule de crestere a potentei foloseste…Prieteni, aveti grija pe mana cui dati Timisoara, ca s-ar putea sa plangeti multi ani de-acum inainte…

  5. este foarte trist sa vezi ca dupa 16 ani de zile, timisorenii, defapt orz-istii, ataca in acest fel, este foarte clar ca oamenii fiind disperati, recurg la astfel de atacuri penibile… Orza daca erai bun te stia lumea pt asta, asa ca fa un pas in lateral si mai lasa si pe altul

  6. dar ce aveti cu orza? pe robu l-a intrebat o ziarista, nu orza. si nu orza a raspuns, ci robu. sa zica merci robu ca nu l-a atacat nimeni pana acum cu homoapucaturile lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.