Pedelistul Iacob Chișărău, condamnat definitiv în dosarul de corupție Moldomin UPDATE Unde...

Pedelistul Iacob Chișărău, condamnat definitiv în dosarul de corupție Moldomin UPDATE Unde a fost capturat ca să fie dus în arest

6
DISTRIBUIȚI

chisarau

Consilierul județean PD-L Iacob Chișărău, inculpat de DNA în dosarul de corupție Moldomin în care a fost condamnat și vicepreședintele Curții de Apel Timișoara Cătălin Șerban, a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție.


Chișărău a fost cel care a dus banii de la cei de la Mineco AG la judecătorul Șerban pentru cele două sentințe în dosarul falimentului Moldomin. De altfel, Chișărău a colaborat cu DNA încă din momentul în care a fost prins venind cu banii din Serbia și a formulat un denunț împotriva judecătorului. Curtea de Apel Alba Iulia l-a găsit vinovat de săvârșirea  infracțiunilor de complicitate la cumpărare de influență şi complicitate la trafic de influență și l-a condamnat la patru ani și jumătate de închisoare cu executare după ce la primul termen a recunoscut acuzațiile DNA pentru a-i fi redusă pedeapsa cu o treime. După recursul declarat, instanţa supremă i-a redus pedeapsa la trei ani de închisoare cu executare.

UPDATE Iacob Chişărău a fost depistat în trafic de poliţişti în Jebel în timp ce se afla la volanul maşinii sale. A fost reţinut şi dus în arestul Poliţiei Timiş, urmând să fie transferat la penitenciar.

6 COMENTARII

  1. daca era in China il impuscau…aici la noi face doar 3 ani de puscarie! A distrus un combinat si face doar 3 ani de puscarie….pedeapsa trebuia calculata in functie de cati ani ne trebuie noua romanilor de a mai pune acea unitate pe profit! Pe fratii Cristescu cand o sa-i vedem la declaratii?

  2. „Întreaga responsabilitate penală și civilă pentru conținutul comentariilor aparține autorilor” CE FACI MA’ !!! NE AMENINTI ?!

  3. @bogdan

    chiar ma intrebam daca asta nu este berbecul care a intrat cu touaregul in acei tineri…

    intr-o tara normala asta era in puscarie de mult timp si nu mai facea acel accident…

  4. @tikitaka: Nu a distrus doar un combinat, a distrus un intreg oras odata cu el. Moldova Noua a ramas o fantoma dupa ce s-au distrus locurile de munca.

    @bogdan: Normal ca totul a fost trecut sub pres. 3 ani de inchisoare e de-a dreptul o bataie de joc pentru ce a facut mizeria asta de om

  5. Gunoiul asta trebuia sa ste pe viata in puscarie dupa cate a facut!!!
    MITA, UCIDERE DIN CULPA, ETC.
    DACA NU IL PRINDEAU CAND SE DUCEA CU BANII LA TIMISOARA?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.