Ce pedeapsă au primit doi poliţişti de la Rutieră pentru o şpagă...

Ce pedeapsă au primit doi poliţişti de la Rutieră pentru o şpagă de 600 lei

1
DISTRIBUIȚI

Control tehnic al masinilor aflate in trafic efectuat de Politia Rutiera alaturi de Registrul Auto Roman (RAR), in Bucuresti

Doi agenți de la Poliția Rutieră din Arad, care au fost surprinşi luând 600 de lei mită de la un şofer, au fost condamnaţi, astăzi, de Tribunalul Arad la câte trei ani de închisoare cu suspendare.


Sorin Hăbălău şi Bela Simeny au fost surprinşi de procurori, în primăvarea anului trecut, luând mită de la un şofer pentru a închide ochii la abaterile săvârşite de acesta în trafic. Procesul celor doi a început în luna septembrie 2012, termenul de astăzi, în care s-a dat şi o soluţie, fiind cea de-a şaptea apariţie în faţa judecătorilor. Decizia luată de judecătorii Tribunalului Arad nu este definitivă. Aceasta poate fi atacată la Curtea de Apel Timişoara în termen de zece zile.

Cei doi poliţişti lucrează în continuare în cadrul aceleiaşi instituţii, însă după ce au fost trimişi în judecată aceştia nu au mai avut atribuţii de control în trafic. Ei vor rămâne angajaţi ai IPJ Arad până ce instanţa va da o soluţie definitivă.

1 COMENTARIU

  1. deci poti sa iti faci plinul pina te prinde dna-ul… fain…

    culmea e ca unii nemultumiti de pedeapsa cu suspendare au facut recurs si s-au trezit cu pedeapsa cu executare…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.