Aere de vedetă TV: Robu face inspecții de lucrări publice doar cu...

Aere de vedetă TV: Robu face inspecții de lucrări publice doar cu televiziunile UPDATE Pe cine dă vina primarul

3
DISTRIBUIȚI

nicolae_robu_AP

Sătul să fie criticat de presa online și scrisă, edilul şef Nicolae Robu a făcut astăzi o inaugurare… pe surse. Astfel, la ora 10.00, primarul a fost prezent în intersecţia de la Michelangelo, unde le-a ţinut instructajul celor care se ocupă de realizarea subpasajului. În această plimbare, Robu s-a înconjurat doar de camere de televiziune, fără a anunţa restul mass-media de acest eveniment. Mai mult, nici măcar departamentul de comunicare din cadrul Primăriei Timişoarei nu a fost informat.

Tacticos, cu ochelari şi umbrelă, Robu s-a plâns că este greu să gestionezi un astfel de proiect, uitând din nou că este un proiect pe care tot administraţia Ciuhandu l-a elaborat, şi a cerut mobilizare maximă.


Cât despre faptul că doar televiziunile locale au luat parte la eveniment, Lăcrămioara Condea, consilier superior în cadrul Direcţiei de Comunicare, a explicat că nici măcar ea nu a ştiut de eveniment şi că departamentul pe care îl reprezintă nu a informat pe nimeni, explicând că nu ştie de ce doar televiziunile au luat parte şi că modul în care informaţia s-a scurs este un mister. Totuşi, Condea a precizat că edilul şef va oferi detalii cu privire la predarea de amplasament.

UPDATE Edilul şef a explicat, pentru PRESSALERT. Ro, de unde a pornit incidentul de la Michelangelo. „Cei care s-au ocupat de organizarea întâlnirii, mă refer la partea tehnică, nu au făcut cunoscut direcţiei de comunicare că întâlnirea are loc pe teren. Eu am ajuns acolo şi am văzut că nu există presă, am cerut să se dea câteva telefoane, în timpul cel mai scurt. Dacă cineva reuşeşte să ajungă este binevenit, dacă nu, nu”. Întrebat cui anume a cerut să dea telefoane, Robu a explicat că „am cerut la noi, la alte direcţii, şi am dat şi eu personal un telefon”. Câteva minute mai târziu, primarul a ţinut să lămurească şi restul presei că el şi-a dorit ca toată lumea să fie acolo.

 

 

3 COMENTARII

  1. Omule Johnny eu am intrat de câteva ori pe acest site sau ziar că nu mi-e clar ce e şi mereu am văzut că eşti singurul cititor. Şi vreau să-ţi spun că scrii mai bine ca fătuca asta chiar dacă şi tu pari prost rău de tot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.