Robu amenință că va muta Clinica de Dermatologie la Spitalul Militar cu...

Robu amenință că va muta Clinica de Dermatologie la Spitalul Militar cu forța. Ce l-a scos din sărite

3
DISTRIBUIȚI

robu maini 14

Edilul şef  Nicolae Robu a declarat astăzi că nu este exclus ca mutarea Clincii de Dermatologie în Spitalul Militar să se facă în termeni mai puțin amiabili. Asta pentru că directorul Spitalului Municipal Octavian Mazilu nu a reuşit să aibă o discuţie cu conducerea de la Militar, pe motiv că a fost refuzat. Robu a comentat că  „sunt profund decepţionat de conducerea Spitalului Militar din Timişoara care cred că nu a ajuns să înţeleagă că trăieşte într-o socetate capitalistă în care există prorietari şi locatari şi în care proprietatea este garantată prin Constituţie.


Eu când am descoperit că primăria este proprietar al terenului şi clădirii Spitalului Militar am fost de maximă bunăvoinţă în raport cu insituţia spitalului militar, cu conducerea acestei instituţii, cu angajaţii, medicii şi ceilalţi, şi am afirmat că primăria municipiului Timişoara cu mine ca primar  nu va percepe chirie. Cei de la spitalul militar, în loc să aprecieze asta şi să fie cooperanţi pentru comasarea cât mai grabnică în acea clădire a Clinicii de Dermatologie a grupului de saloane dedicate celor ce fac radioterapie şi a Policlinicii 3, conducătorii spitalului militar au refuzat să stea de vorbă cu directorul Spitalului Municipal, domnul Mazilu.  Le transmit un averstisment că luăm în analiză solicitarea plăţii retroactive a utilizării unui bun care nu le aparţine, ci aparţine primăriei muncipiului Timişoara. Poate că în felul acesta vor conştientiza că trăiesc într-o societate”. Primarul a menţionat şi nu se va implica personal în problemă decât dacă discuția dintre cei doi directori nu va duce la niciun rezultat.

 

 

3 COMENTARII

  1. nu l-am votat pe vopsit dar pot sa fiu echidistant sa spun ca mutarea DV in cladirea spitalului militar (nici nu stiu de ce ii spune in continuare tot asa pt ca e spital civil) este o idee buna. strada pietonala cu spitale pe margine e aiurea. este suficient 1 spital (cel militar), nu trebuie sa fie cu spitale pe toata lungimea…

  2. Cine a pregatit actele din care rezulta ca Primaria e proprietara Spitalului Militar?Ciuhandru,Cojocaru sau vreun membru de etnie romma? Poate in anii viitori ajung tiganii sa-si descopere proprietatea asupra acestui imobil!!! Pana unde aveti de gand sa mergeti cu excrocheriile?Nu mai aveti ce scoate la vanzare?

  3. Daca spatiul este al Primariei, conducerea Spitaluluiu Militar ar putea da deovada de un IQ mai ridicat… ar fi intr-adevar in interesul lor.
    Inteleg ca la Spitalul Militar ar fi saptiu liber suficient…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.