SCANDALOS Piaţa Iosefin, construită de firma lui Cornu cu milioane de euro,...

SCANDALOS Piaţa Iosefin, construită de firma lui Cornu cu milioane de euro, are nevoie de reparaţii seriose la trei luni de la inaugurare GALERIE FOTO

3
DISTRIBUIȚI
piata iosefin reparatii 3
Lucrări de milioane de euro, în bătaie de joc pentru banii timişorenilor

Cea mai modernă piaţă agroalimentară a Timişoarei, Piaţa Iosefin, o investiţie de peste trei milioane de euro realizată de firma Confort a „regelui asfaltului din Banat”, Georgică Cornu, are nevoie de reparaţii, deşi a fost inaugurată la sfârşitul lunii decembrie a anului trecut, iar primarul Robu s-a arătat mulţumit de lucrări. Comercianţii de la ultimul etaj al clădirii se plâng că plouă peste produse, iar trotuarul din spatele pieţei a trebuit să fie respart pentru că trotuarul s-a surpat. Astăzi, doi muncitori lucrau de zori în spatele clădirii ca să spargă betonul. „Noi am fost trimişi ieri ca să rezolvăm problema. Nu s-a pus pietriş de la început şi s-a lăsat pământul, am înţeles că aici a fost o macara şi s-a format o groapă. Sperăm să terminăm până pe marţi – miercuri, suntem de la Confort, nu ştim cine plăteşte lucrările. Trebuie să spargem tot trotuarul, dar este destul de greu pentru că betonul e cam gros”, ne-a spus unul dintre angajaţii firmei lui Georgică Cornu.

Dovadă că lucrarea a fost făcută de mântuială o reprezintă şi declaraţiile mai multor comercianţi care şi-au închiriat un spaţiu la ultimul etaj al clădirii. Mariana plăteşte aproape 1.500 de lei pe lună pentru un spaţiu închiriat de la Pieţe S.A., dar la prima ploaie mai puternică a rămas surprinsă când s-a trezit că apa începe să îi curgă peste marfă. „Încă din ianuarie, de când am închiriat spaţiul, mă confrunt cu această problemă. Cel mai groaznic a fost în urmă cu două săptămâni când a plouat torenţial şi apa a curs de la etajul trei până la parter, printre mere. Lucrarea s-a realizat de mântuială”, povesteşte nervoasă Mariana. Femeia ne-a spus că i-a informat pe reprezentanţii Pieţe S.A. care administrează clădirea din Iosefin cu privire la această problemă, aceştia au venit să verifice, dar nimeni nu a luat vreo măsură.

Contactat de PRESSALERT.ro, Victor Ştefan, şeful Pieţe S.A., ne-a declarat că a fost informat că Piaţa Iosefin are nevoie de reparaţii, „dar toate lucrările vor fi realizate pe cheltuiala firmei Confort.


Noi avem o garanţie şi Confort trebuie să facă reparaţiile. Am trimis o informare Primăriei Timişoara. Am vorbit cu constructorul şi mi-a spus că atunci când vremea va fi favorabilă, acoperişul va fi reparat. Am o părere „foarte bună” despre cei care au realizat lucrarea dacă după numai 2-3 luni s-au pus pe reparaţii”. Piaţa Iosefin reprezintă un proiect început în timpul administraţiei Ciuhandu, care a fost finalizat la sfârşitul anului trecut. Lucrarea a costat peste trei milioane de euro, banii au provenit din bugetul local al Primăriei Timişoara.

3 COMENTARII

  1. Mizeria asta de hot numa „sifonare de fonduri”a facut,inpreuna cu politrucii banditi. De ce inca nu-i la Popa Sapca ? DNA,DIICOT,SRI,trezitiva in PLM si facetiva datoria , autosesizativa si fara aprobarea banditilor”SEFI” ai vostri .

  2. Domnul Stefan , a avut de recuperat bani pe care i-a bagat in campania electorala , alte cotizatii de ordinul miliardelor, pe care le datoreaza noi puteri , intodeauna Piete Sa impreuna cu Don Stefan a fost una din vacile cele mai bune de muls, bani care au servit diversilor politruci in campani si nu numai. In urma cu trei ani Stefan renoveaza piata din Mehala cu toate ca se stia ca este in litigiu cu o anumita firma , se renoveaza contra unor sume fabuloase iar apoi in mai putin de 2 luni se pierde in instanta, lasand de-o parte si acest nefericit fapt, jaful continua si mai mult se extinde , pe perioada campaniei locale , Stefan a colectat de la marea majoritate a comerciantilor de la Piata De Gros , sume insemnate de bani, comercianti fiind chiar amenintati cu evacuarea din spatiu.
    Interesant este de urmarit cat va fi membru PNL Stefan , si daca si viitoarea administratie il va considera NAS AL PIETELOR TIMISENE!!!

  3. Da chiar nu se sesizeaza nimeni in privinta acestui sontorog nenorocit cu aere de om de afaceri? A facut praf mediul de afaceri dint Tm si inca mai este presedinte CCIAT a facut praf TM cu lucrarile facute de el a terminat severinul s-a ales prafu de RAAN din cauza lui si nimeni ba da nimeni nu ia nicio masura tara de toata jena

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.