Evadarea din mocirlă: rugbyştii timişoreni luptă cu Farul Constanţa pe stadionul CFR

Evadarea din mocirlă: rugbyştii timişoreni luptă cu Farul Constanţa pe stadionul CFR

0
DISTRIBUIȚI
RUGBY13_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIŞAN

Echipa de rugby RCM MVT UVT Timișoara va disputa al doilea meci oficial de pe teren propriu din acest sezon pe stadionul CFR. Confruntarea cu RCJ Farul Constanța din data de 13 aprilie poate avea loc pe Stadionul ”Gheorghe Rășcanu” din Ronaț, deoarece terenul s-a transformat într-o adevărată mocirlă după ploile abundente din ultima perioadă.

Clubul a anunțat pe pagina oficială de Facebook că meciul cu Farul se va juca în Blașcovici, pe Stadionul CFR.


”A trecut mult timp de când Farul a venit pe Bega. Sâmbătă, de la ora 10:00, pentru prima oară pe stadionul CFR, jucăm cu încrâncenare, pentru rugby și pentru Timișoara!”, a fost anunțul clubului RCM Timișoara. Starea terenului din Ronaț a fost jalnică și la meciul cu Știința Baia Mare, din urmă cu două săptămâni. Atunci, jucătorii ambelor echipe au ieșit de pe teren cu noroi până și în urechi.

Cei de la RCM nu au vrut să se mai repete ruşinea și au dorit să joace cu Farul pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”. Ploile și-au spus cuvântul și asupra terenului de fotbal, destul de degradat la meciul de sâmbătă, cu Corona Brașov. ACS Poli va primi marți, 15 aprilie, o inspecție de la FRF pentru omologarea terenului pentru Liga I, necesară pentru obținerea licenței. Din acest motiv, cei de la ACS Poli i-au refuzat pe rugbyşti pentru meciul din 13 aprilie. Astfel, galben-albaștri și-au îndreptat atenția spre Stadionul CFR, pentru care primăria le-a și dat drept de joc după ce Stadionul CFR a fost trecut în proprietatea autorităților locale de la vechii proprietari, Regionala CFR.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.