Vali SirBlues Răcilă, concert aniversar la Timişoara

Vali SirBlues Răcilă, concert aniversar la Timişoara

2
DISTRIBUIȚI

vali racila2

Cunoscutul bluesman Vali „SirBlues“ Răcilă va susţine un turneu aniversar în luna mai, unicul concert confirmat pentru România până la ora actuală din acest turneu fiind programat la Timişoara în data de 12 mai.

Turneul debutează în data de 7 mai în capitala Austriei, unde muzicianul va cânta la invitația comunităţii române din Austria, în clubul “Replugged”, foarte aproape de Museumsquartier, renumitul cartier vienez al muzeelor, aflat în inima oraşului. „La Viena, muzicianul îl va avea ca special guest pe Al Cook, iar la concertul lui din Pancevo evenimentul îi va mai avea pe scenă pe „Super Blues jam Session”.


La Timişoara, va cânta acustic“, ne-au declarat organizatorii turneului. După Viena, muzicianul va susţine concerte la Pancevo şi Crepaja (Banatul Sârbesc), urmând ca duminică 12 mai, cu o zi înainte ca Vali „SirBlues“ Răcilă să împlinească 60 de ani, muzicianul să cânte în oraşul nostru.

 

Specialiştii spun despre muzica lui că se află foarte aproape de sunetul blues-ului de acum o sută de ani. El redă acest sound la fel de curat precum era acum un secol. Astfel, acum când tot felul de ritmuri moderne ne invadează la tot pasul, ne aduce  foarte aproape muzica celor oropsiţi, care își cântau tristețile și bucuriile în delta fluviului Mississippi. O întâlnire cu Vali Răcilă poate fi asemenea unei revelații. La Timişoara artistul vine cu repertoriul cunoscut şi cu cele patru chitări ale sale – dintre care cea mai veche are 110 ani. Concertul va avea loc de la ora 21 la The BASSment (strada Moţilor no.3), cu intrarea liberă, rezervările făcându-se la telefonul 0744997686.

2 COMENTARII

  1. Concertul de la Cluj, din seara care tocmai a trecut (19 mai) a fost superb. O imensa placere sa-l asculti pe SirBlues live, alternand cele patru chitare…
    Chiar inainte de Vali Racila a cantat Richard Galliano cu quartetul sau. Dupa ce au iesit de pe scena si a intrat Vali Racila, francezii nu s-au dat plecati ca le-a placut si lor.
    Respect SirBlues!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.