Timișorenii au ars calorii la zumba, sperând să salveze și câinii fără...

Timișorenii au ars calorii la zumba, sperând să salveze și câinii fără stăpân GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1538844710">

zumba-PH-3

Zeci de amatori de dans, unii echipaţi cu tricouri cu imprimeuri animale, s-au adunat, sâmbătă seara, în Piaţa Unirii, pentru o sesiune de fitness în aer liber. Cinci instructori de zumba i-au învăţat pe timişoreni cum pot să se distreze şi să ardă calorii pe ritmuri latino, dar acţiunea şi-a propus să atragă atenţia şi asupra situaţiei animalelor fără stăpân din oraşul nostru. Timişorenii interesaţi să afle cum pot să ajute animalele fără stăpân au fost consiliaţi de voluntarii din cadrul Asociaţiei Pet Hope, iar trecătorii au fost invitaţi să doneze o sumă modică într-o urnă mobilă. Mihai Negru, instructor de zumba, ne-a spus că i-a venit ideea să ajute animalele într-un mod inedit pentru că le iubeşte, mai ales că are acasă căţei, pisici, hamsteri şi papagali. „Promovăm un stil de viaţă sănătos şi credem în sportul făcut cu zâmbetul pe buze şi m-am implicat pentru că sunt foarte multe animale fără adăpost şi cred că trebuie să facem ceva pentru ele ca să le ajutăm”, a mai adăugat Mihai Negru.

În acest an, Pet Hope a reuşit să determine doar 20 de timişoreni să adopte un câine. Asociaţia vine în sprijinul a zeci de animale aflate în situaţii dificile, scopul acesteia fiind reducerea numărului câinilor de pe stradă prin campanii de sterilizare şi acţiuni educative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.