Studenţi din toată ţara dau note guvernanţilor şi universităţilor, la Timişoara

Studenţi din toată ţara dau note guvernanţilor şi universităţilor, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

students_laptop

200 de studenţi din întreaga ţară se reunesc la Timişoara în perioada 2 -8 august ca să le dea note guvernanţilor şi universităţilor cu privire la responsabilitatea în educaţie de care dau dovadă.


Evenimentul este organizat în cadrul celei de-a VIII-a ediţii a Forumului Organizaţiilor Studenţeşti din România, care este cel mai important eveniment studenţesc al anului. „Împreună vom fi un singur glas la Timişoara. Educaţia nu este o marfă! Este un bun şi o responsabilitate socială. Educaţia nu reprezintă o cheltuială, ci mai curând o puternică investiţie în viitorul societăţii!”, transmit reprezentanţii Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti (ANOSR), organizatorii acţiunii din Timişoara.

Tema din acest an a forumului este „Responsabilitate pentru Educaţie!”, temă care continuă iniţiativa legislativă a ANOSR care a fost lansată în toamna anului trecut, prin care studenţii doresc să determine guvernanţii să ia măsurile necesare astfel încât educaţie din România să fie finanţată corespunzător. Deschiderea forumului are loc vineri, 2 august, de la ora 15.00, la Opera Naţională Română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.