Primarul Nicolae Robu se păruieşte pe Facebook cu fostul ministru Funeriu. Vezi...

Primarul Nicolae Robu se păruieşte pe Facebook cu fostul ministru Funeriu. Vezi care este motivul

1
DISTRIBUIȚI

robu gura

Edilul şef Nicolae Robu nu are deloc linişte în concediu.  După ce a postat două sondaje pe pagina sa de Facebook pentru a consulta timişorenii cu privire la închiderea cluburilor şi cu privire la achiziţia de tramvaie, Robu a fost luat la rost de nimeni altul decât de fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu.   După ce l-a avertizat că îi desconsideră pe timişoreni prin metoda abordată, dar şi prin felul în care  pune întrebările, Funeriu a trecut la atacuri politice. “Am uitat: în legătură cu „cine a tractat pe cine” la Timișoara: chiar nu v-ați săturat încă de PSD? Nu vi se pare că PSD a luat prea multe funcții pe munca dumneavoastră în Timiș? Merită Timișoara o guvernare PSD??? Generația expirată, cum este cea de la PSD Timiș (garda veche), și-a arătat veleitățile subminându-vă autoritatea: cum ați întors spatele (fiind în vacanță) cum v-au băgat cuțitul pe la spate. Vă cer să fiți curajos și să conduceți Primăria, nu să vă lăsați condus de subalterni.


Pentru ceea ce a făcut Stoia trebuia demis în secunda doi. Dacă nu faceți acest lucru înseamnă fie că sunteți slab fie că sunteți părtaș. Și știu că Timișorenii nu sunt nici slabi și nici părtași la șmecherii. Sper că nu vă va încăleca PSD la Timișoara așa cum a făcut-o la București și așa cum a făcut-o parțial dna Andronescu în comisia de educație de la Senat”.

În replică Robu a scris : „sunteţi un om inteligent, d-le Ministru. Sunt convins că inţelegeti f. bine demersurile mele, însă, din disperare politică, recurgeţi la politicianisme ieftine.
2. Pe mine nu m-a „călărit” si nu mă va „călări” nimeni, niciodată.
3. Tocmai pt că nu-i subestimez pe timişoreni ci, dimpotrivă, le port respect total şi muncesc pt oraşul nostru enorm, onest şi cu loialitate totală, peste 80 % din ei -cum o arată toate sondajele profesionale (şi ştiţi bine că e aşa!), ca şi acestea amatoriceşti de pe FB- mă respecta la rându-le, au încredere în mine şi mă susţin în demersurile mele.
4. USL Timiş funcţioneaza foarte bine şi eu fac tot ce pot pt ca lucrurile să continue cel puţin ca până acum. Ma cunoaşteţi f. bine şi ştiti ca una din valorile la care sunt aderat ireversibil este şi fair-play-ul”. Nemulţumit de răspuns, Funeriu nu s-a lăsat şi a postat un nou text prin care edilul şef a fost chestionat cu privire la suma atrasă pe proiecte europene precum şi legat de faptul că cele patru mari universităţi din Timişoara nu au fuzionat.  Edilul şef  a aplicat şi aici strategia caravana trece, câinii latră şi nu a mai răspuns nimic.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.