Un angajat îl acuză pe patronul unei firme de curierat că l-a...

Un angajat îl acuză pe patronul unei firme de curierat că l-a lovit şi i-a luat mobilul când s-a dus cu demisia scrisă

10
DISTRIBUIȚI

Un timișorean își acuză șeful că l-a bătut crunt de necaz că a decis să demisioneze. Bărbatul de 36 de ani a lucrat o lună și jumătate la o firmă de curierat, Iuliu Speed din Timișoara, însă pentru că nu și-a primit salariul la timp a decis să demisioneze. Vineri, s-a prezentat la proprietarul companiei cu cererea de lichidare în mână și tot ce a primit a fost o bătaie. ”Am văzut că sunt rău platnici și de aceea am decis să închei relațiile cu ei. În loc de lichidare la zi am primit bătaie la zi și mi s-a luat și telefonul mobil”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Marius Borteș.

Tânărul spune că administratorul firmei, Vasile Sas, și-ar fi ieșit din minți când i-a comunicat că a pierdut un ultim bon de benzină. ”La ora 10,30 am mers la garajul firmei cu cererea de lichidare în mână, redactată de acasă în 2 exemplare.


Domnul Sas mi-a cerut ultimul bon de benzină cu care alimentasem înainte să plec în ultima cursă  efectuată iar eu mi-am dat seama că nu îl mai aveam. El m-a acuzat că nu am alimentat și că încerc să îl fur de 500 de lei. O acuză nefondată, deoarece dacă nu alimentam nu puteam parcurge traseul. Una peste alta, Vasile Sas s-a enervat foarte tare și a  sărit la mine. Mi-a dat doi pumni în arcadă, un pumn în gât și două picioare în coaste. Eu nici nu am apucat să reacționez fiind luat prin surprindere de un om aflat totuși, la a doua tinerețe. Nu s-a oprit aici, ci mi-a luat din mână telefonul mobil – un smartphone Samsung în contul bonului de benzină, în contextul în care el îmi este dator cu salariul pe o lună – 2.100 de lei”, a mai povestit victima.

Marius Borteș nu a  putut să își scoată certificat medico-legal pentru că funcționarii de la IML au avut liber vineri. O va face luni. El a depus însă o reclamație la poliție. Lucrătorii de la Secția 3 Poliție au început lucrul în dosar. ”Persoana reclamată a fost citată procedural să se prezinte luni la Poliție pentru audieri”, a declarat Ionuț Bocancea, ofițerul de presă al Poliției Timiș. Contactat de PRESSALERT.ro, Vasile Sas a refuzat orice dialog. ”Nu mă puteți deranja… Nu știu despre ce e ste vorba. Îmi pare rău”, ne-a spus, înainte de a închide telefonul.

 

10 COMENTARII

  1. asa ! si? ala cum isi deducea 500 de lei ?angajatii astia cred ca au doar drepturi nu si obligatii.ia sa ai la stat datorii de 500 de lei si sa-i apui statului ,stiti eu am pierdut banii care trebuia sa vi-i dau.sau sa platesti la stat 500 de lei iar functionarul sa nu-ti opereze plata si dupa 3-4 luni sa te trezesti ca ai tot 500 de lei datorii ,daca ai platit si nu ai chitanta (pierzand-o)esti bun de plata din nou.sau dute in italia,germania si fa ce faci in romania sa vezi ca in 2-3 zile nu mai lucrezi si nici bani nu primesti ,pana nu-ti acoperi incompetenta.asa ca nu o mai labariti atata !

  2. draga adi daca il ducea capu pe domnul sas isi calcula motorina din rezervor si vedea ca are si plus pe lana aia 80 de litri valorea lu 500 de lei iar factura exista si va fi prezentata in instanta ideia e ca nu a gasito pe moment si nu mi se pare normal sa furi unui om bunurile si sa il lovesti doar ca esti tu sas plin de nervi

  3. asa-i Elena ,nu trebuia sa-l loveasca si nici sa-i ia telefonul ,cat despre factura ,daca o avea trebuia sa-i spuna patronului ca o are,o va cauta si i-o va aduce.

  4. Acest gunoi a avut cumva un BMW x5 Negru tot cu numar sas?…?.. E ultimul gunoi penibil de om …. A venit la noi la firma sa cumpere cateva bunuri pe care le-am transportat acasa pe undeva prin zona lidia si nu a vrut sa le plateasca cand le-am urcat in apartament …. E de o jegarie RAR intalnita …..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.