Gemenii unui avocat, anchetați de DIICOT pentru că au corupt sexual mai...

Gemenii unui avocat, anchetați de DIICOT pentru că au corupt sexual mai multe fetițe UPDATE 2 Decizia instanţei

6
DISTRIBUIȚI

gemeni pedofili

Fiii unui avocat sunt la această oră audiați la sediul DIICOT Timișoara de polițiștii de la „Crimă Organizată” fiind acuzaţi că au corupt sexual mai multe fetiţe cu vârste între cinci şi nouă ani. Adrian Calapsis şi fratele său geamăn Alexandru au sosit la audieri însoţiţi de avocat şi au refuzat să răspundă la întrebările jurnaliştilor. Ancheta a început după ce o fetiţă de 9 ani din Sânnicolaul Mare a fost urmărită de unul dintre băieţii avocatului până acasă. Sub pretextul că vrea un pahar de apă, acesta a intrat în casă şi a făcut cu fetiţa mai multe fotografii cu fetiţa dezbrăcată şi în poziţii indecente.


Tânărul în vârstă de 21 de ani a fost identificat cu ajutorul imaginilor surprinse de camere de supraveghere din  Sânnicolaul Mare.  “Din înregistrări se poate vedea că fata a fost urmărită pe stradă, iar individul a intrat în bloc după ce a dat un telefon. Mai mult, am descoperit că un caz similar s-a petrecut anul trecut, în Dudeştii Vechi, când o altă fetiţă a fost acostată şi fotografiată în poziţii indecente. Am discutat cu tatăl acelei minore şi mi-a relatat că a încercat să depună plângere, însă a fost sfătuit de poliţistul din localitate să nu mai adâncească drama minorei”, a declarat tatăl fetiţei pentru opiniatimisoarei.ro.

În urma plângerii depuse, poliţiştii de la „Crimă Organizată” au percheziţionat informatic calculatoarele celor doi fraţi, care sunt studenţi la Drept, descoperind fotografii cu mai multe fetiţe în ipostaze indecente. Cei doi sunt audiaţi la această oră. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Cei doi frați au fost reținuți fiind acuzați de pornografie infantilă și corupere de minori, urmând să fie prezentați cu propunere de arestare preventivă instanței.

UPDATE 2 Judecătoria Timişoara a decis arestarea celor doi pe 29 de zile.

6 COMENTARII

 1. Asta e tata progeniturilor?

  Cabinet Avocat Calapis Nicolae
  Sannicolau Mare, str 16 Decembrie 1989 nr. 9
  Jimbolia, str Liviu Rebreanu, nr. 4
  Tel: 0040-256-360.100
  Mobil: 0040-722-352.727

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.