Liderul PSD Timiș, Titu Bojin, audiat la Parchet în dosarul evaziunii fiscale...

Liderul PSD Timiș, Titu Bojin, audiat la Parchet în dosarul evaziunii fiscale Temadi TMB UPDATE 2 Ce a declarat la ieșire

17
DISTRIBUIȚI

bojin la parchet01.jpg_resize

Ancheta în dosarul de evaziune fiscală care vizează afacerile firmei familiei șefului PSD Timiș Titu Bojin, Temadi TMB, cu Apele Române Banat a continuat și astăzi cu noi audieri. De data aceasta, la ora 09.00, au venit la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș soția președintelui Consiliului Județean Timiș Maria Bojin și fiul acestuia, Emilian Bojin, care sunt audiați în calitate de martori. Cei doi au fost acționari în firma Temadi TMB de două ori, conform datelor de la Registrul Comerțului, ei ieșind din firmă înainte ca societatea să încheie contractele cu Apele Române pentru bălțile Dumbrăvița și Ianova, iar apoi au revenit în societate. Ulterior, în 2011, i-au vândut firma lui Viorel Mihalcea.

bojin doamna si fiul01_resize

Soția lui Bojin a intrat la Parchet zâmbitoare, în timp ce fiul șefului PSD Timiș și-a pus gluga în cap, ca să  nu fie filmat sau fotografiat. Maria Bojin a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor. Cei doi au venit însoțiți de celebrul avocat Gheorghe Onea, fost procuror. Este cel care l-a apărat, la Curtea de Apel Timișoara, în procesul cu Agenția Națională de Integritate, pe șeful PDL Timiș, Constantin Ostaficiuc. Bojin a recunoscut că, în afara politicii, el și șeful PDL Timiș sunt prieteni, lucru dovedit și de faptul că, în perioada guvernării portocalii, Bojin a rămas la Apele Române, deși conducea principalul partid de opoziție din Timiș.

UPDATE 1 La 13,56, președintele PSD Timiș și al CJ Timiș, Titu Bojin a apărut la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș însoţit de avocatul Onea, cel care de dimineață a venit împreună cu soția și fiul acestuia.


„Am fost invitat să particip la o discuție cu domnul procuror care se ocupă de subiectul  Temadi. Nu știu în ce calitate. O să vă spun la ieșire mai multe”, a declarat Bojin.

UPDATE 2 Titu Bojin a ieşit de la audieri explicând că a fost chemat să dea declaraţii în calitate de fost director al Apelor Române Banat. ŞefuL PSD Timiş a susţinut că nu a semnat niciun act în calitatea sa de director legat de firma Temadi TMB pentru a nu fi acuzat că este în conflict de interese. Bojin a susţinut în continuare că nici el, nici soţia sa sau fiul său nu au niciun fel de vină în dosarul instrumentat de procurori. Titu Bojin a afirmat că nu este vorba de un dosar politic şi a susţinut că chiar şi-a dorit să se întâlnească cu procurul de caz pentru a lămuri lucrurile.

17 COMENTARII

  1. RUSINE, au facut jongleriii financiare si au scos bani cu tot felul de lucrari fictive care in realitate nu au existat . In spatele afaceriii a stat bojin , binenteles , care in calitate de sef a dirijat lucrarile si sumele de bani prin diferite conturi . In concluzie totul se rezuma la bani , au fost scoase sume importante si au intrat in conturile proprii, pe lucrari fictive . La hopa mitica cu toti . Tribunalul trebuia sa i retina pe toti inclusiv pe bojin , asa se intampla intrun stat de drept , daca i cerceteaza inseamna ca s vinovati , fara discut .

  2. bai romani fatarnici
    cand l-ati impuscat pe ceausescu in ziua de craciun toti romanii ati dansat halaripa. si i-ati votat apoi pe cei din randul doi al partidului comunist. asta ati vrut asta aveti. „fiecare popor isi merita conducatorii” !!!
    gunoiu asta de Bojin si altii ca el: ostafriciuc, borza, stirbu, carpanu, olaru, cristestii, ciuhandu, cojocari, grapini etc etc tot din zona aceea provin si au FURAT tara asta ca niste banditi la drumu mare. aici sunt de acord cu nebunu’ de Vadim: tata glontu pe stadioane nenorocotilor astora.
    ps dom’ administrator daca imi mai „tai” comentariile ti-o trag cand te prind. comprende?????????????????????????

  3. BAI PRESA ALERTATA,
    AS DORI SA VA VAD CA VA ALERTATI SI IMPLICATI SI IN AFACERILE FRATILOR KRISTESCI, SAU POPOCICII, SAU OSTAFICIUCI,SAU CORNUCI,ETC.
    MUSCATI ACUM DIN BOJIN CA ESTE PRESEDINTE LA CONS. JUDETEAN, SI LIDER PSD ??????????
    PENTRU ALTI HOTI NU MAI AVETI COLTI, PRECUM MAIDANEZII CARE L-AU OMARATPE IONUT.
    SUNTE-TI NISTE MAIDANEZI, CARE ATACATI DOAR LA CO,MANDA

  4. Bai frate in ce tara traim, auzi la Bojin, cica a venit sa discute asa, sa stea la palavre cu procurorul!!!
    Ii era greu sa spuna ca a fost citat sa se prezinte la o audiere in calitate de invinuit!
    Instructorul auto, Craciunescu Marcel si coafeza de nevasta-sa sigur stateau dupa coltul Dicasterialului, tremurandu-le chilotii :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.