Cum pot elevii din Timiș să câștige o tablă interactivă pentru școala...

Cum pot elevii din Timiș să câștige o tablă interactivă pentru școala lor dacă adună deșeuri reciclabile

0
DISTRIBUIȚI

scoala-zero-waste-alios-1

Au început înscrierile pentru concursul național de educație ecologică și colectare selectivă, “Școala Zero Waste”, ce este adresat tuturor școlilor din România.


Unitățile de învățământ primar și gimnazial din județul Timiș care doresc să se înscrie în competiție o pot face până la data de 21 martie, iar concursul va avea loc în perioada 22 aprilie – 30 mai. Premiile puse în joc se ridică la suma de 60.000 de lei, printre acestea se numără chiar și table interactive.

“Concursul  de educație ecologică și colectare selectivă dă posibilitatea elevilor și școlilor din România să concureze pentru câștigarea premiilor puse în concurs și în același timp să contribuie la protejarea naturii și reducerea poluării”, spune Radu Rusu, coordonatul EcoStuff România. Introducând competiția în procesul de educație ecologică, EcoStuff România speră ca tot mai mulți elevi să fie interesați să colecteze selectiv deșeurile.

Anul trecut, “Școala Zero Waste” a fost o competiție la care au participat peste 6.300 de elevi în județul Timiș, copiii au colectat peste 64 de tone de deșeuri reciclabile. În acest an, EcoStuff România a decis să ofere posibilitatea participării tuturor școlilor din țară în concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.