EXCLUSIV Numire supriză ca subprefect de Timiş în locul liberalei Oneţ

EXCLUSIV Numire supriză ca subprefect de Timiş în locul liberalei Oneţ

1
DISTRIBUIȚI

zoltan marossy subprefect 1 p

Timişul va avea un nou subprefect în locul Lilianei Oneţ, care urmează să fie înlocuită din funcţie după ce PNL a ieşit de la guvernare. Deşi s-au „aruncat” pe piaţă numele mai multor social- democraţi, astăzi, la Bucureşti s-a decis ca funcţia de subprefect de Timiş să revină UDMR, au declarat surse politice, în exclusivitate, pentru PRESSALERT.ro .


În aceste condiţii, în acest post se va întoarce Zoltan Marossy. Acesta a fost demis de Victor Ponta în mai 2012, odată cu prefectul pedelist Mircea Băcală. După ce a fost demis  de guvern şi din funcţia de inspector guvernamental, Marossy a devenit angajatul Consiliului Judeţean Timiş. 

„Eu am spus încă de acum două săptămâni că accept postul de subprefect, dar, după cum se ştie, de atunci au fost multe speculaţii pe această temă. Din acest motiv nu doresc să fac declaraţii în acest moment”, a declarat Marossy pentru PRESSALERT.ro

1 COMENTARIU

  1. O , NOI ESTE TOT TIMPUL AICIA , CONDUCE LA PROSTII DE ROMANI , A NOI AVEM CULTURA ROMANEASCA , A NOI AM INCHIS SPITALE ROMANESTI , A NOI VREM AUTONOMIE TERITORIALA SI A ROMANI SLUGE LA NOI , A FRUMOS AICI TOT TIMPUL CONDUCEM LA PROSTII!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.