Peste 10 milioane de euro, din fonduri europene, pentru extinderea liniei 14...

Peste 10 milioane de euro, din fonduri europene, pentru extinderea liniei 14 până la Dumbrăviţa. Când vor începe lucrările

1
DISTRIBUIȚI

autobuz rattO veste foarte bună pentru locuitorii comunei Dumbrăviţa a fost făcută publică astăzi de primarul Timişoarei, Nicolae Robu. „Am reușit să finalizăm licitația pentru extinderea liniei 14 de troleibuze. Licitația a fost câștigată de S.C. Martin Rose România SRL, care va executa lucrarea cu câțiva asociați.


Valoarea contractului este 13,5 milioane, iar termenul de executare a lucrărilor este de șase luni. În ceea ce privește extinderea liniei 11 până la Ghiroda, licitația este în curs. Se va extinde drumul la patru benzi până la intrarea în Dumbrăvița”, a spus edilul. Nu mai puţin de 12 staţii vor fi amenjate pe 3.7 kilometri din bani europeni. Troleibuzul va opri, astfel, la Calea Sever Bocu colț cu Ion Ionescu de la Brad, Kaufland Dumbrăvița, str. Fervenția colț cu Petofi Sandor, str. Bălcescu colț cu Petofi Sandor, str. Franyo Zoltan (la școală), str. Iosif Attila colț cu Sandor Petofi. Apoi, troleibuzul 14 va întoarce în sensul giratoriu, iar spre Timișoara stațiile vor fi amplasate în următoarele locații: strada Petofi Sandor (la cimitir), Iosif Attila colț cu Petofi Sandor, str. Petofi Sandor la parc (peste drum de primărie), str. Eftimie Murgu colț cu Petofi Sandor, Kaufland.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.