Copiii care au descoperit TEZAURUL dacic în vizuina unei vulpi, recompensați de...

Copiii care au descoperit TEZAURUL dacic în vizuina unei vulpi, recompensați de guvern. Ce vis își vor împlini

0
DISTRIBUIȚI

vizuina-vulpe

Copiii din satul hunedorean Ocolişu Mic, care au găsit cele 140 de monede dacice de aur, au fost premiaţi de Guvernul României cu câte10.000 de lei.


Banii le-au fost înmânaţi de către premierul Victor Ponta, care a arătat că, prin premiul oferit, a dorit să le transmită copiilor că “faptele bune sunt uneori răsplătite”.

Ponta a auzit că unul dintre copii îşi dorea o bicicletă şi le-a spus că, deşi Guvernul nu le oferă câte o bicicletă drept recompensă, cu banii primiţi îşi pot cumpăra singuri. Doi dintre copii i-au spus însă prim-ministrului că au de gând să îşi cumpere câte un ATV, atunci când au fost întrebaţi ce vor face cu premiul în bani.

“Atenţie, ATV-ul este periculos, poate vă luaţi altceva”, le-a recomandat premierul copiilor, însă aceştia şi-au menţinut decizia şi au declarat ulterior şi jurnaliştilor că îşi vor cumpăra ATV-uri.

Cei 140 de kosoni din aur au fost găsiţi de cei trei copii, în vârstă de 11 şi 12 ani, săptămâna trecută, într-un recipient din plastic ascuns într-o vizuină de vulpe, în Munţii Orăştiei, monedele fiind predate autorităţilor, care spun că banii au legătură cu o anchetă în desfăşurare.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.