EXCLUSIV Atenţie, o nouă metodă prin care puteţi fi JEFUIT la bancomat....

EXCLUSIV Atenţie, o nouă metodă prin care puteţi fi JEFUIT la bancomat. Ce a povestit prima victimă din Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

victima atac bancomat

Un timișorean a simțit pe pielea lui cea mai nouă metodă de hoție, pusă în practică de un cuplu, care acţionează după un scenariu violent şi extrem de eficace. Sebastian P., victima tentativei de jaf după acest nou tipar  a ajuns, astăzi, la spital, transportat de un echipaj SMURD. ”În viața mea nu am crezut că mi se poate întâmpla una ca asta. Eram în zona Maria, undeva înainte de ora 16,00, și scoteam bani din bancomatul BRD. Am scos o parte din bani, și mă pregăteam să mai scot o tranșă, când mi-am dat seama că în spatele meu, mult prea aproape de mine se postase un individ care se tot uita spre ecranul bancomatului, peste umărul meu, mișcându-se dintr-o parte în alta. L-am rugat să se retragă mai în spate”, povestește Sebastian P. ”Am treabă! Ce , nu aveți loc?” – i-a replicat bărbatul victimei.


”În momentul în care bancomatul mi-a eliberat a doua tranșă din bani, și eram cu banii, 900 de lei, cardul și portmoneul în mâini, necunoscutul m-a atacat. M-a luat de după cap strigând să merg cu el la bancă, deoarece i-am furat cardul cu bani neveste-sii. M-a trântit cu fața de asfalt, încercând să îmi smulgă banii din mână. Dădea să mă lovească. Era totul așa credibil că nimeni nu ar fi sărit în apărarea mea. Norocul meu a fost că a trecut pe stradă un student, care, recunoscându-mă a intervenit. Între timp așa-zisa soție a agresorului meu striga că a sunat la 112. Bărbatul s-a retras, eu am ajuns la mașina parcată lângă spitalul CFR și am sunat la Poliție. Spre mine a fost direcționat un echipaj SMURD”, a mai povestit Sebastian P.

Victima a ajuns la Spitalul Municipal cu multiple contuzii la nivelul feței și cu dureri în zona cervicală. Aici i s-au făcut primele investigații și apoi a fost trimis pentru noi analize la spitalul județean. Între timp, medicii au apelat și ei  Poliția, astfel că un echipaj al Secției 3 s-a deplasat la spital și i-au luat lui Sebastian P. primele declarații. Ofițerul de relații cu presa al IPJ Timiș, Ionuț Bocancea, a confirmat pentru PRESSALERT.ro că în afara victimei nimeni nu a sunat la Poliție, ceea ce confirmă ipoteza unei tentative de jaf mai puțin obișnuit.

Vom reveni cu amănunte.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.