Tragedie rutieră după ce o Dacia Solenza a intrat pe contrasens –...

Tragedie rutieră după ce o Dacia Solenza a intrat pe contrasens – doi morţi şi un rănit

0
DISTRIBUIȚI

accident sagului 1

Un accident grav de circulaţie s-a produs în această seară, aproape de miezul nopţii,  la ieșirea din Timișoara spre Belgrad. Impactul violent s-a produs în apropierea magazinului Metro, după ce, în mod inexplicabil, o Dacia Solenza care venea dinspre Şag spre Timişoara a pătruns pe contrasens. Dacia a fost lovită-n plin, în zona portierei pasagerului din faţă de un Volkswagen Passat care circula regulamentar.


Impactul a fost atât de violent încât Dacia a fost curbată la mijloc, şoferul şi pasagerul din dreapta fiind lipiţi unul de altul. De asemenea, Volkswagen-ul a rămas fără din partea din faţă, caroseria şi motorul transformându-se întrun ghem de fiare contorsionate. ”Cei doi bărbați care se aflau în Dacie au murit pe loc și a a fost nevoie de intervenția celor de la descarcerare pentru a-i extrage din mașină”, a  declarat  Ionuț Bocancea, ofițerul de presă al Poliției Timiș.  Este vorba de Dumitru Șulma, 39 de ani, și Ionuț Gheorghe, 48 de ani, din Șag. Şoferii care au oprit imediat în zonă s-au chinuit să-l scoaţă din maşină pe bărbatul care conducea Passat-ul, acesta fiind preluat de o ambulanță și dus la spital pentru investigații.

La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe, dar și pompierii care au intervenit pentru ca una din mașinile implicate în accident să nu ia foc. Poliţiştii de la Rutieră au începutt o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.