ACCIDENT GRAV Șoferul unui TIR a murit, după ce a fost izbit...

ACCIDENT GRAV Șoferul unui TIR a murit, după ce a fost izbit de un tren de persoane. Cum s-a produs tragedia

0
DISTRIBUIȚI

ambulanta-smurd-

Șoferul unui TIR a decedat în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Arad, după ce autotrenul a fost acroșat de un tren. Accidentul a avut loc în jurul orei 08.00, pe ruta Arad – Oradea, în dreptul morii din localitatea Nădab.


Şoferul autotrenului a ignorant crucea Sfântului Andrei. TIR-ul a fost acroșat de tren, târât vreo 100 de metri.

În urma incidentului, șoferul a rămas încarcerat în autovehicul, fiind necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare pentru scoaterea lui..

„Un TIR care transporta mase plastice a fost acroşat de trenul Regio care circulă pe ruta Arad – Oradea. În urma primelor cercetări, s-a stabilit că accidentul a fost produs din cauza şoferului autotrenului care nu a oprit la crucea Sfântului Andrei pentru a acorda prioritate”, a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Traficul feroviar pe ruta Arad – Oradea este oprit temporar, până la finalizarea cercetărilor conduse de un procuror de la Curtea de Apel Timișoara. Circulaţia rutieră pe DN79 nu este afectată. Potrivit Cameliei Tuduce, bărbatul a decedat la scurt timp după ce a ajuns la spital.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.