După Thailanda, primarul Nicolae Robu pleacă în concediu în Ibiza. Cu cine...

După Thailanda, primarul Nicolae Robu pleacă în concediu în Ibiza. Cu cine merge și ce promite că le va aduce timișorenilor

6
DISTRIBUIȚI

nicolae robu mainiPrimarului Nicolae Robu îi plac destinațiile exotice.


După ce în vacanța de iarnă a fost tocmai în Thailanda, acum edilul Timișoarei se va relaxa la Ibiza. Deși an de an merge în concediu la Mamaia, edilul a explicat că „nu știu dacă în acest an voi mai ajunge și la Mamaia, fiind considerată Ibiza Estului, dar acum mă duc chiar în Ibiza propriu-zisă”. În total primarul va sta trei săptămâni în concediu, din care o săptămână cu certitudine în Ibiza. Robu va merge în concediu alături de soția și fiica sa și alături de colegul de partid și omul de afaceri Dumitru Dinulescu cu care a fost și în Thailanda . Legat de alegerea locației, edilul spune că „nouă ne place în general Spania”. Întrebat ce le va aduce timișorenilor din însorita Ibiza, Robu a răspuns că „le aduc un plus de energie înmagazinată în primarul Timișoarei”.

6 COMENTARII

  1. dar cititi si asta:
    „Nu am să fac decât să dau citire unui text de lege din Legea Administraţiei Publice Locale, respectiv 215/2001, art. 55 alin. 3: «Consilul Local poate fi dizolvat prin referendum local organizat în condiţiile legii. Referendumul se organizează ca urmare a cererii adresate, în acest sens, prefectului de cel puţin 25% din rândul cetăţenilor cu drept de vot înscrişi pe listele electorale ale unităţii administraţiei teritoriale»”

    timisorenii stiu din cine este format Consiliul LOcal?
    Timisorenii sunt multumiti de tot ce face Consiliul LOcal?
    sunt publicate, undeva, toate informatiile despre fiecare consilier local, in parte?

  2. Daca Robutelu avea un dram de valoare nu-si anunta concediul tocmai cind in tara este alerta. Faptul ca in asemenea momente cumpana pentru timiseni el a anuntat ca se va afla in concediu in destinatii exotice demonstreaza ca sub plete are tarata si nimic altceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.