Adolescentă de 14 ani, răpită de pe stradă de clanul Cârpaci. Vezi...

Adolescentă de 14 ani, răpită de pe stradă de clanul Cârpaci. Vezi care a fost motivul

5
DISTRIBUIȚI

mascati lugoj 5

O fată de 14 ani din clanul Stancu a fost „umflată” de pe stradă pentru că Ileana Cârpaci şi-a dorit-o de noră pentru fiul ei, Ricardo. Incidentul s-a petrecut, în plină zi, pe strada Popa Şapcă din Timişoara în 14 iulie. Adolescenta a fost luată cu forţa în maşina clanului Cârpaci, tot incidentul fiind văzut de mai mulţi martori oculari, iar apoi a fost ţinută timp de o săptămână în vila acestora.


Părinţii fetei au depus plângere la Poliţie, numai că agresorii au plecat în Germania. Între timp, în urma investigaţiilor s-a stabilit că Ileana Cârpaci a fost ajutată de alţi trei membrii ai clanului în această operaţiune.

Ileana Cârpaci, soţia lui Gradu Cârpaci, a fost reţinută, ieri, după ce s-a întors în ţară la sfârşitul săptămânii trecute, pentru lipsire de libertate. Ceilalţi trei suspecţi sunt plecaţi din ţară. Între timp cele două familii de ţigani s-au împăcat după o judecată ţigănească, familia fetei retrăgându-şi plângerea. Asta nu „stinge” ancheta, pentru că infracţiunea de care sunt acuzaţi cei patru este deosebit de gravă, fiind pedepsită cu închisoare de la 3 la 10 ani, pentru că victima este minoră. Ileana Cârpaci este audiată la această oră la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

5 COMENTARII

  1. …….si totul se va incheia cu o condamnare simbolica, ca apoi, cele doua familii de tigani sa f.ta o nunta cu tot tacamul ( ca tot s-au inteles la judecata tiganeasca), in urma careia sa isi ia o amenda de 200 lei, pentru tulburarea linistii publice.

  2. asta sigur doar suprafata !sigur sunt mai multe dedesupturi!legea la noi in tara e anume facuta spre a fi incalcata ! cine spune altfel ?conducatorii nostri??

  3. normal , doar ei sunt electoratul „de dreapta” de care Clowns Iohannis are atata nevoie . cu sa ii tina inchisi tocmai in perioada alegerilor???

  4. maine o sa te rapeasca de pe strada ciorile astea , frate ,pe bune cum plm sa se intmple asa sa vina sa te rapeasca de pe strada? ar trebui impuscati astia

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.