Primarul municipiului Deva, Petru Mărginean, unul dintre vicepreşedinţii Partidului Conservator, a trecut...

Primarul municipiului Deva, Petru Mărginean, unul dintre vicepreşedinţii Partidului Conservator, a trecut la PNL. Ce motive invocă

1
DISTRIBUIȚI

Petre-MargineanLa mai puţin de o lună după ce şi-a declarat deschis sprijinul pentru candidatul Alianţei Creştin Liberale la Preşedinţia României, Klaus Iohannis, primarul conservator al Devei a anunţat că se înscrie în Partidul Naţional Liberal. „Nu am venit pentru vreo funcţie în PNL, ci ca simplu membru şi primar al Devei. Am refuzat din start orice funcţie în PNL pentru că o funcţie se câştigă ”, a declarat Petru Mărginean.

Petru Mărginean a semnat astazi adeziunea la PNL după ce în ultimele săptămâni a avut mai multe discuţii cu foştii colegi din PC. „Am stat de vorbă cu colegii din PC atât cu cei din judeţul Hunedoara cât şi cu cei din alte judeţe şi de la centru.


Anul viitor s-ar fi împlinit 20 de ani de când am înfiinţat PC în judeţul Hunedoara şi de când fac parte din conducerea structurii centrale a PC şi mă gândesc cu nostalgie la vremurile trecute. Nu am vrut să fiu meschin şi să fac campanie electorală pentru un candidat în care cred în condiţiile în care PC susţine un alt candidat. Ar fi fost meschin şi urât să fac figuraţie într-un partid şi să susţin în camapnie un altul. Am trimis aseară scrisori de mulţumire pentru colaborare colegilor din alte judeţe, conducerii centrale a PC şi colegilor din teritoriu”, a mai spus Mărginean.

Acesta susţine că a luat decizia de a se înscrie în PNL pe care îl consideră „cel mai titrat partid din România în acest moment” după ce, timp de doi ani de mandat ca primar al unui partid aflat la putere nu a fost spijinit.

„Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă pentru ca Deva şi Hunedoara să fie legate de autostradă însă nici un rezultat. Se merge pe un proiect făcut de biocraţi din birou sau după un gps fără să ştie ce se întâmplă de fapt pe teren. Acum vor să strămute un cimitir să termine autostrada, însă pentru 140.000 de oameni vii din Deva şi Hunedoara nu are nimeni soluţie. Toate eforturile mele şi discuţiile pe acestă temă nu au avut ecoul dorit de mine în folosul oamenilor care m-au votat”, a spus Mărginean. Petru Mărginean nu-şi va pierde mandatul de primar în urma trecerii de la PC la PNL, acesta beneficiind de prevederile Ordonanţei  de Guvern nr. 55, care permite aleşilor locali să plece din partidul pe listele căruia au candidat.

Foto: servuspress.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.