Rockerii estonieni de la Talbot vor susţine un concert în Timişoara, cu...

Rockerii estonieni de la Talbot vor susţine un concert în Timişoara, cu localnicii de la Methadone Skies în deschidere VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Amatorii de sound-uri rock sunt invitaţi, cu mic cu mare, la concertul susţinut de formaţia Talbot, din Estonia, care va avea loc în clubul Daos joi, 30 octombrie, de la ora 21.00.

talbot

Duo-ul estonian este alcătuit din Magnus Andre (bass, chitară, sintetizatoare, voce) şi Evgeny Mikhailov (tobe, voce) îşi descrie muzica drept „cea mai heavy de pe Pământ“ şi a debutat cu E.P.-ul „Tundra” în 2008, care a fost urmat de albumul „EOS”, doi ani mai târziu. Anul trecut, muzicienii au revenit cu discul „Scaled”, care a fost numit cel mai bun album metal în cadrul premiilor Estonian Music Awards.


De-a lungul anilor, formaţia a susţinut o serie de concerte în diverse ţări din Europa şi a fost invitată să susţină un recital şi în cadrul celebrului festival Roskilde din Danemarca.

În deschiderea estonienilor, vor cânta timişorenii de la Methadone Skies. Muzicienii timişoreni au debutat în martie 2009, ca un trio de prieteni în căutarea pasiunii comune pentru muzică. Deși la început s-au limitat la un anumit gen muzical, în curând au realizat că această limită trebuie să dispară. Astfel că acum muzica Methadone Skies se întinde de la psihedelic la progressive, de la pop la doom și shoegaze, fără limite, fără prejudecăți. Albumul lor de debut, „Enter The Void”, a fost bine primit de melomani, iar până la sfârşitul acestui an, formaţia a anunţat că va lansa un nou material discografic care poartă numele de „Eclectic Electric”. Printre concertele susţinute de Methadone Skies s-a numărat şi cel inclus în mişcarea Made in TM.

Biletele pentru recitalul susţinut de Talbot şi Methadone Skies costă 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.