Seară de poveste pentru timișoreni, în stil regal. Când va avea loc...

Seară de poveste pentru timișoreni, în stil regal. Când va avea loc Balul Vienez

0
DISTRIBUIȚI

Noua ediție a Balului Vienez de la Timișoara vine în sprijinul câtorva sute de copii cu probleme sau nevoi speciale. Prin intermediul organizației United Way România, fondurile care vor fi colectate în urma celei de-a treia ediție a evenimentului vor fi direcționate către copii provenind din familii vulnerabile sau bolnavi de cancer, copii cu nevoi speciale de sănătate, respectiv către persoane fără adăpost.

Balul Vienez de la Timișoara, va avea loc în 5 decembrie 2014 la Teatrul Național din orașul de pe Bega.


”Balul Vienez de la Timișoara este o marcă înregistrată la Bruxelles și se organizează sub Înaltul Patronaj al Ambasadei Austriei. Acesta este recunoscut la nivel internațional de către Primăria din Viena și onorat prin participarea reprezentanților ambasadelor, consulatelor, familiilor regale, a instituțiilor locale și a investitorilor prezenți pe piața din România. Scopul acestui proiect este de a sprijini Fundația internațională United Way România, în beneficiul a circa 750 de copii, tineri și vârstnici din orașul Timișoara”, au transmis organizatorii.

La fel ca în anul 2013, în Sala Vieneză, din 6 octombrie 2014 a demarat programul de pregătire a tinerilor candidați pentru a deveni debutanți în cadrul celei de-a treia ediții. Cursurile sunt susținute prin colaborarea cu o școală de dans recunoscută la nivel național și internațional, Magnum Team.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.