Dorințele de Crăciun a zeci de copii abandonați de părinți din Timișoara...

Dorințele de Crăciun a zeci de copii abandonați de părinți din Timișoara se vor împlini. Ce vor primi câteva mămici minore

1
DISTRIBUIȚI

Bucurie pentru zeci de copii părăsiți de părinți din Timișoara, înainte de sărbătorile de iarnă. Scrisorile către Moș Crăciun scrise de 90 de prichindei au fost adoptate de către mai mulți oameni cu suflet mare, astfel că, în acest an, Moșul le va împlini dorințele. Totul cu ajutorul angajaților unei companii care, sensibilizați de poveștile cutremurătoare ale acestor micuți, s-au decis să le dăruiască un strop din magia sărbătorilor de iarnă și au inițiat campania caritabilă „Dăruiește Bucuria Crăciunului”.

Scrisorile acestor copii sărmani către Moșul, în care fiecare dintre ei și-au spus cele mai mari dorințe și așteptări pentru un cadou de Crăciun, au fost făcute publice la începutul lunii decembrie, iar oamenii nu au ezitat să le sară în ajutor.


„Aproape 90 de copii vor primi cadouri prin campania „Dăruieşte Bucuria Crăciunului”, iar donaţiile în bani depăşesc 2.000 de lei”, anunță inițiatorii campaniei.

Copiii care vor primi cadouri în cadrul campaniei „Dăruiește Bucuria Crăciunului” sunt din Orfelinatul „Frații Onisim”, din Centrul de Primire în Regim de Urgență și din Centrul Antimiș. De asemenea, cinci mame minore vor primi ajutoare de Crăciun.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.