Formaţia Desant a lansat un nou single dedicat sărbătorilor de iarnă, „Noapte...

Formaţia Desant a lansat un nou single dedicat sărbătorilor de iarnă, „Noapte Colorată” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Rockerii timişoreni care alcătuiesc formaţia Desant au lansat o melodie nouă dedicată sărbătorilor de iarnă, ”Noapte Colorată”, piesa cu pricina înglobând un mesaj prin care muzicienii urează tuturor sărbători fericite şi pline de bucurii. „Anul trecut am lansat o altă piesă în decembrie, Cântec de iarnă, iar anul acesta ne-am gândit că facem un nou cadou fanilor Desant. Melodia încearcă să surprindă întreaga atmosferă a sărbătorilor de iarnă și transmite mesajul <<Să aveți sărbători frumoase și luminoase! Și nu uitați să fiți mai buni!>>“, ne-a declarat Benny J Morgan, impresarul rockerilor timişoreni.


După succesul repurtat de albumul de debut <<Joc de noroc>>, formaţia alcătuită din Alex Anca, Tibi Săulescu, Mihai Neagoe, Alin Achim şi Mihai Dobrescu pregăteşte cel de-al doilea material discografic, primul extras din acest disc fiind lansat în cursul lunii octombrie, sub numele de Supernova.

În această vară, muzicienii au susţinut un recital în cadrul concertului caritabil Rock 4 Serbia, organizat la Grădina de Vară a Filarmonicii Banatul şi au cântat pentru prima oară în afara graniţelor, în cadrul manifestărilor prilejuite de sărbătorirea Zilelor Oraşului Pancevo. Recent, formaţia Desant a susţinut un concert de Ziua Naţională a României, pe scena din Piaţa Operei, în cadrul căruia au avut-o ca invitată şi pe Lavinia Sanda, una din cele trei soliste ale formaţiei Box Office.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.