Asociația care a construit podul de PET-uri vrea să facă din Timiș...

Asociația care a construit podul de PET-uri vrea să facă din Timiș cel mai curat județ din țară. Ce proiect INEDIT a pregătit

0
DISTRIBUIȚI

O asociație din Timișoara vrea să facă din Timiș cel mai curat județ din țara noastră în o mie de zile. Este vorba despre Asociația EcoStuff, care a construit podul din sticle de plastic peste Bega, în vara anului trecut. Voluntarii din cadrul organizației anunță că vor iniția și în acest an o nouă acțiune de ecologizare „Let’s Do It! Timiș”, în primăvară.

„În 25 aprilie ieșim în stradă! Și pe câmp, la pădure, pe malul apei, la șosea. 325 de localități a câte 50 de oameni care-și iubesc orașul sau satul, 16.250 timișeni adevărați! Ne vom împărți pe localități, pe zone, pe trasee. Ne motorizăm și ne dronăm. Această ediție Let’s Do It! în județul Timiș este primul pas important din mega-proiectul TM1000 – Facem din Timiș cel mai curat județ din Romania.


În 1.000 de zile”, transmit reprezentanții EcoStuff pe Facebook.

În ceea ce privește proiectul „TM1000”, voluntarii anunță că în cele o mie de zile, peste 10.000 de elevi din județul Timiș vor participa la cel puțin o oră de educație ecologică. De asemenea, organizatorii cred că vor reuși să facă din Timiș cel mai curat județ din România prin implicarea tuturor autorităților județene și locale responsabile, a societății civile și a companiilor interesante. „Totul prin conceperea și implementarea de planuri de acțiune locală, prin acțiuni de conștientizare și educație ecologică, de colectare selectivă, de ecologizare, conferințe și stagii de pregătire în țară și străinătate, workshop-uri, etc. Fiind un proiect foarte complex va cuprinde numeroase direcții de acțiune și proiecte integrate”, anunță Asociația EcoStuff.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.