„Big Brother” cu păsări, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. Cum puteți...

„Big Brother” cu păsări, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. Cum puteți afla ce fac o ciocănitoare sau un pițigoi în „timpul liber”

0
DISTRIBUIȚI

După berzele care și-au făcut cuib în două localități din județul Timiș, a venit rândul ca și păsările de la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara să ajungă vedete pe Internet. Cristian Ilea, un timișorean pasionat de viața animalelor sălbatice, s-a decis să monteze o nouă cameră video ce filmează o hrănitoare pentru păsări, iar imaginile suprinse sunt transmise live pe Internet.

Peste 1.200 de curioși au intrat pe site-ul www.wildliferomania.rom, care reprezintă de fapt prima grădină zoologică virtuală din România cu animale sălbatice aflate în libertate, și au urmărit imaginile inedite filmate la Muzeul Satului Bănățean.


„În data de 23 ianuarie 2015 a fost instalată cea de-a treia cameră care transmite live pe wildliferomania.com. Aparatura este instalată la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara și filmează o hrănitoare pentru păsări”, anunță pe Facebook Cristian Ilea.

Până în acest moment, camera video a suprins imagini cu vrăbiuțe, ciocănitori, pițigoi mare, pițigoi sur, pițigoi albastru, țiclean, mierlă sau măcăleandru. Camera poate fi accesată AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.