Pedeapsă REDUSĂ pentru studenta criminală de la Medicină. Cât timp va petrece...

Pedeapsă REDUSĂ pentru studenta criminală de la Medicină. Cât timp va petrece după gratii

1
DISTRIBUIȚI

carmen bejan final p

Carmen Şatran, studenta criminală de la Medicină, care, în anul 2010, împreună cu Sergiu Florea, iubitul său de atunci, student și el la aceeași universitate, l-a omorât şi tranşat pe un bărbat rrom din Timișoara, și-a redus pedeapsa cu patru luni.

Tânăra a fost condamnată la 20 de ani de pușcărie, însă a cerut comisiei de evaluare a incidenţei aplicării legii penale mai favorabile reexaminarea dosarului şi micşorarea pedepsei.


Cererea a fost judecată la Tribunalul Arad care a hotărât reducerea pedepsei cu detenția pentru 20 de ani la 19 ani și opt luni, potrivit Aradon.ro.

Carmen Şatran va executa și mai puțin de atât, deoarece a participat la diferite cursuri şi activităţi în spatele gratiilor. După ce a fost închisă, tânăra l-a părăsit pe Sergiu, și a început o poveste de dragoste cu un fost traficant de droguri, căruia îi poartă acum numele. Cei doi au avut și un copil care însă a murit la scurt timp după naștere.

1 COMENTARIU

  1. ACESTI COPII FAC PUSCARIE DIN CAUZA SARLATANULUI DE TIGAN CARE ERA CEL MAI MARE TURNATOR LA SECURITATE
    IN TIMPUL LUI CEAUSESCU ERA PREZENT IN TOATE HOLURILE DIN HOTELURILE MARI DIN TIMISOARA,CA SA POATA VEDEA CINE CU CINE VORBESTE.
    IAR AZI NEAMURILE LUI AU ZECI DE VILE SI MILIOANE DE EURO SI EI NU LUCREAZA NICI UNDE
    IAR PROCURORI SI ANAF SE FAC CA NU VAD,
    SI ATUNCI TE GINDESTI CA A-CESTIA NU SUNT MINA IN MINA

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.