EXCLUSIV Vestea DEVASTATOARE primită de la DNA de Constantin Ostaficiuc, fostul președinte...

EXCLUSIV Vestea DEVASTATOARE primită de la DNA de Constantin Ostaficiuc, fostul președinte al Consiliului Județean Timiș UPDATE Cine este al doilea oficial pus sub acuzare

2
DISTRIBUIȚI

constantin ostaficiuc dna ornella

Seria neagră continuă pentru fostul președinte al Consiliului Județean Timiș, fostul pedelist, actual liberal, Constantin Ostaficiuc. Ultima veste proastă fiind primită de acesta în urmă cu puțin timp. Vă reamintim că Ostaficiuc este cercetat penal de DNA, într-un dosar, alături de deputații PNL Alin Popoviciu și Cornel Sămărtinean, pentru afacerea cu spațiile comerciale de la Aeroportul „Traian Vuia” din Timișoara, dar și pentru faptul că a dat o parcelă de teren firmei familiei sale.


De asemenea, luni fostul președinte al CJT a fost pus sub acuzare într-un alt dosar al DNA Timișoara în care este acuzat de abuz în serviciu, pentru că instituția pe care o conducea a finanțat ilegal echipa de fotbal Politehnica Timișoara, condusă de Marian Iancu. Prejudiciul stabilit de Curtea de Conturi în cazul consiliului județean este de peste 9,8 milioane lei.

În această dimineață, Constantin Ostaficiuc a aflat că i s-a pus sechestru asigurator atât pe vila sa, pe care mai există deja un sechestru din dosarul „Aeroportul”, cât și pe conturile din bănci. Ancheta procurorilor anti-corupție vizează finanțarea ilegală în cazul echipei patronate de Marian Iancu de către Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș.

UPDATE Fostul secretar al Consiliului Județean Timiș, Petrișor Nădăștean, ieșit la pensie în 2012, a fost și el informat că este cercetat penal pentru abuz în serviciu și că i s-a pus sechestru asigurator pe proprietăți pentru o posibilă recuperare a prejudiciului în cazul în care va fi găsit vinovat.

2 COMENTARII

    • nu cred ca e cazul lui Costi O. -faptul ca a acceptat sa navigheze in siajul lui Iancu ,o sa-l coste!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.