Verdict CRUNT dat de medici pentru liberalul Sorin Frunzăverde, anchetat de DNA....

Verdict CRUNT dat de medici pentru liberalul Sorin Frunzăverde, anchetat de DNA. De ce boală suferă și când va fi operat

1
DISTRIBUIȚI

 

frunzaverde ganditor

Președintele Consiliului Județean Caraș Severin, liberalul Sorin Frunzăverde a fost diagnosticat de curând cu o boală severă: cancer renal. Afecțiuni renale mai vechi au recidivat în ultimii ani și au condus spre acest diagnostic dur, conform informațiilor publicate de jurnalistul Radu Tudor pe site-ul său.

Diagnosticul lui Frunzăverde a fost confirmat de medici români și străini.


El va fi supus cel mai probabil unei intervenții chirurgicale pentru extirparea rinichiului afectat, la începutul lunii iunie, la Spitalul Județean Timișoara.

Frunzăverde este cercetat de procurorii DNA cu acuzația de a fi săvârșit infracțiuni în vederea obținerii de voturi pentru alegerea lui Klaus Iohannis că președinte în turul doi al prezidențialelor, la 16 noiembrie 2014. Liberalul este anchetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de folosire a influenţei sau autorității de către o persoană care deține o funcție de conducere într-un partid, în vederea obţinerii unui folos necuvenit, prev. de art. 13 din Legea 78/2000 și instigare la şantaj și împotriva sa a fost luată măsura controlului judiciar.

1 COMENTARIU

  1. Cât a plătit la doctori ca să-i pună diagnosticul ăsta ?Se pregătește cumva de înduplecarea instanței să primească un verdict ușor?La câtă ură și dorință de distrugere și de stăpânire totală are și a avut individul ăsta în el mă mir că nu i-a dat dumnezeu până acum un cancer total.Și apoi,cum era zicala lui : Nicio licitație fără cotizație !
    Așa să-i ajute dumnezeu,câtă fericire a adus el județului pe care l-a nenorocit .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.