Primarul Nicolae Robu, o nouă explicaţie TUPEISTĂ pentru factura de roaming de...

Primarul Nicolae Robu, o nouă explicaţie TUPEISTĂ pentru factura de roaming de 3.200 de euro. Pe cine dă vina

6
DISTRIBUIȚI

nicolae robu pnl (1)

După ce iniţial a declarat pentru PRESSALERT.ro că nu are idee cât de mare a fost valoarea facturii sale de roaming pentru convorbirile din concediu, edilul-şef al Timişoarei, Nicolae Robu, a găsit o nouă explicaţie şi alţi vinovaţi pentru suma de 3.200 de euro achitată din bani publici.

Vă reamintim că primarul a fost plecat o săptămână alături de familie şi de colegul său nelipsit de concedii, vicepreşedintele PNL Timiş, Dumitru Dinulescu, patronul firmei Dinu Instal SRL, abonată la contractele cu fonduri publice, iar la întoarcere a anunţat că a fost inspirat de suporturile de flori pe care le-a văzut în Emiratele Arabe Unite.


Conform informaţiilor şi probelor deţinute de PRESSALERT.ro, Primăria Timişoara a plătit doar pentru traficul de date şi apeluri telefonice în roaming din Serbia şi Emiratele Arabe Unite de pe mobilul lui Robu suma de 11.379 lei plus TVA, adică 14.109,96 lei, echivalentul a peste 3200 de euro. Subiectul facturii a devenit din nou unul fierbinte în plenul de marţi al CLT, când consilierul PSD Alfred Simonis i-a cerut liberalului Petrică Flolică să facă o anchetă şi vizavi de facturile edilului şef, la fel cum a făcut pentru neplata chiriei de la sediul PSD Timiş.

Edilul şef Nicolae Robu a explicat în plen că „am cerut să mi se trimită poze de la deszăpezire. Nu am vrut să vă dau importanţă că aţi fost ridicoli tot vorbind că primarul Timişoarei a cheltuit acea sumă, care desigur pare mare pentru omul de rând. Nu am vrut să mă dezvinovăţesc. Nu am nicio vină, am muncit pentru Timişoara primarul nu poate sta rupt informaţional de ce se întâmplă în ţară. Nu s-ar fi întâmplat aşa dacă compania de telefonie mobilă m-ar fi avertizat la ce valori am ajuns. Dacă aş fi ştiut la ce valori se ajunge, aş fi spus stop informării video mai devreme şi m-aş fi informat şi fără telefon, dar nu m-a atenţionat nimeni şi lucrul acesta este verificabil”, a spus Robu.

6 COMENTARII

  1. Adică toţi suntem proşti: orice smartphone are posibilitatea plafonării traficului de date şi un utilizator (mai ales un „prof.univ.dr.ing.” în calculatoare!) nu are nevoie să aştepte după furnizorul serviciului de telecomunicaţii ci propriul telefon îl avertizează „băi, vezi că ai deja x Gb” şi mai ales când ştii că eşti în roaming te limitezi la reţeaua Wi-Fi a hotelului dacă tot vrei „să munceşti pentru Timişoara” când pleci în vacanţă. Unde mai pui că există viceprimari, city-manager etc. şi nu e nevoie ca primarul să fie permanent conectat la ce se-ntâmplă în oraş.

    Dar când eşti dependent de laudele aplaudacilor de pe Facebook…..

  2. De asemenea, începând de la 1 iulie 2012, pentru a evita „şocurile” produse de facturile pentru serviciile de date, persoanele care călătoresc în afara granițelor UE vor primi avertizări prin intermediul unor mesaje-text, email-uri sau ferestre pop-up în cazul în care costul datelor descărcate se apropie de 50 EUR sau dacă s-a depășit nivelul stabilit în prealabil.

    http://www.ancom.org.ro/roaming-_3767

    domnule robu, ne aratati sms-urile primite in calatorie? nu ati primit sms de avertizare? hotelul all inclusive nu includea si retea wifi?

  3. D-le profesor Robu, Noi va intelegem ca ati vorbit atata la telefon, ca doar vorbiti si in timpul cursului. In pauze noi va barfim ca in loc sa veniti la fix si sa iesiti la fix, d-voastra intarziati mereu si in plus raspundeti si la telefon in timpul cursului. De asta cei care vin la facultate doar sa ia diploma, nu sa invete, va dau like la toate sondajele de pe Facebook, pt ca orele cu dvs sunt minuscule. Daca comparam durata unui curs cu cea a unui concediu, este evident ca nu e mare suma de 3200 euro, la cat de mult vorbiti dvoastra la telefon in cursul unei zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.