Elevul timişorean Vlad Rochian, medalie de argint la olimpiada internaţională pluridisciplinară din...

Elevul timişorean Vlad Rochian, medalie de argint la olimpiada internaţională pluridisciplinară din Rusia. Ce rezultate a avut delegația României

0
DISTRIBUIȚI

vlad rochian

O nouă medalie obţinută de elevul Vlad Rochian, înscris în clasa a X-a la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Timişoara.


După ce săptămâna trecută s-a întors cu medalia de bronz de la Olimpiada Balcanică de Informatică din Bulgaria, iată că acum Vlad Rochian a obţinut un nou premiu.

Astfel, elevul timişorean a câştigat medalia de argint la Olimpiada Internaţională Pluridisciplinară Tuymaada, la proba de Informatică. Competiţia s-a desfăşurat în perioada 5-11 iulie, în Yakutsk, Rusia.

În total, olimpicii români au cucerit zece medalii, trei de aur, cinci de argint şi două de bronz. Elevii din ţara noastră au fost premiaţi la toate cele patru probe ale concursului: chimie, matematică, informatică şi fizică. La ediţia din acest an a concursului au participat peste 150 de concurenţi din şase ţări. Lotul olimpic revine în ţară luni, 13 iulie, ora 12.40, pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.