PSD Timiş, măcinat de incertitudini după moartea lui Gheorghe Ciobanu. Ce spune...

PSD Timiş, măcinat de incertitudini după moartea lui Gheorghe Ciobanu. Ce spune Titu Bojin despre candidatura la funcția de preşedinte executiv

1
DISTRIBUIȚI

alegeri psd timis bojin (6)

Dispariția prematură a deputatului PSD Gheorghe Ciobanu este, pentru unii, un bun pretext pentru jocuri şi speculaţii politice. Nu e un secret pentru nimeni faptul că Ciobanu era singurul candidat pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD Timiş, asta după ce noul preşedinte al formaţiunii județene, Sorin Grindeanu, a decis amânarea alegerii unui birou de conducere care să îl sprijine în noua sa poziţie.

Astfel, imediat după moartea deputatului au apărut o serie de speculaţii cum că acesta ar fi murit de inimă rea fiindcă nu ar fi fost dorit în structura de conducere a PSD Timiş, dar şi că predecesorul lui Sorin Grindeanu, Titu Bojin, ar dori să candideze la funcţia de preşedinte executiv al PSD Timiş.


Vizavi de noile ipoteze apărute pe piaţă, Titu Bojin, actualmente preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, funcţie din care este cercetat pentru corupţie ne-a declarat că „nu am decis să candidez pentru o funcţie de conducere în PSD Timiş. Până în acest moment nu am luat o hotărâre”. Mai mult, în calitatea sa de fost şef al PSD Timiş, Bojin susţine că „momentan organizaţia are un conducător bun, care poate face faţă şi fără un preşedinte executiv. Eu am discutat cu mai mulţi colegi, inclusiv cu Sorin, şi am spus că nu este neapărat nevoie să avem un preşedinte executiv în PSD Timiş, că se poate conduce şi fără, mai ales că aşa am evita o luptă a orgoliilor”.

Cel mai probabil, scrutinul pentru alegerea noului birou de conducere al PSD Timiş va fi amânat pentru luna septembrie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.