Muzica timişoreană a ajuns până în Lituania: Andreas Sam şi Julyan Dubson...

Muzica timişoreană a ajuns până în Lituania: Andreas Sam şi Julyan Dubson se bucură de succes cu piesa „Deep Water” VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

andreassamMelodia „Deep water“ editată de Andreas Sam şi Julyan Dubson a fost inclusă pe compilaţia lansată de casa de discuri Lithuania HQ, piesa timişorenilor având parte de un feedback cât se poate de pozitiv în rândul amatorilor de muzici electronice.

Cei doi artişti stabiliţi în oraşul nostru au ajuns în atenţia melomanilor cu piesele „Come alone“ şi „Get Horny“ , acestea fiind promovate şi de unul din cele mai cunoscute label-uri de muzică dance din vremurile noastre, Spirit Soul Records.


Pe numele său adevărat Andreas Samaras, DJ-ul a venit în oraşul nostru din Salonic (Grecia) acum cinci ani şi s-a acomodat cât se poate de bine cu viaţa de student şi cea de noapte, aducând cu el o aromă de house grecesc în petrecerile pe care le susţine. Celălalt membru al proiectului, Julyan Dubson, s-a născut în Reşiţa dar s-a stabilit în Timişoara de ceva vreme. Pe viitor, Andreas Sam şi Julyan Dubson intenţionează să scoată piese atât în echipă cât şi separat, iar pentru viitorul apropiat fanii deep house se pot aştepta la noi surprize din partea celor doi artişti.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.