PSD Timiş îl susţine pe condamnatul Liviu Dragnea pentru şefia formaţiunii. Vezi...

PSD Timiş îl susţine pe condamnatul Liviu Dragnea pentru şefia formaţiunii. Vezi ce a declarat ministrul Sorin Grindeanu la alegerile TSD Timiş

4
DISTRIBUIȚI

 

grindeanu dragnea

PSD Timiş a decis – susţine candidatura lui Liviu Dragnea pentru şefia partidului la nivel naţional. „Comitetul executiv judeţean al PSD Timiş s-a reunit astăzi în şedinţă, liderii judeţeni ai partidului luând decizia de a-l susţine pe Liviu Dragnea pentru funcţia de preşedinte al Partidului Social Democrat. Totodată, Comitetul a hotărât convocarea Consiliului Judeţean al PSD Timiş pentru 9 octombrie, dată la care vor fi aleşi preşedintele executiv, secretarul executiv şi vicepreşedinţii Organizaţiei Judeţene Timiş a Partidului Social Democrat”, a transmis PSD Timiș prin intermediul unui comunicat de presă.

„Avem o perioadă internă extrem de plină, pe 18 octombrie va fi congresul partidului, până atunci în 11 octombrie toţi membrii de partid vor vota preşedintele paridului.


Toţi membrii de partid vor trebui conform statutului să meargă să voteze preşedintele partidului. Filiala Timiş a votat şi în consiliul judeţean şi în comitetul executiv judeţean susţinerea pentru domnul Liviu Dragnea. Mai mult decât atât dacă mă gândesc bine, aşa cum am fost când a candidat Victor Ponta în 2010 împotriva lui Mircea Geoană , PSD Timişoara pe vremea aia, a fost prima organizaţie care a ieşit şi la susţinut pe Victor Ponta la nivel naţional împotriva lui Mircea Geoană. Noi am fost primii care am cerut devansarea congresului şi ne-am dat susţinerea acum trei săptămâni pentru Liviu Dragnea. Este omul care poate să ţină şi să capaciteze partidul pentru anul electoral 2016 şi nu am niciun fel de emoţie că în 11 va fi votat cu o largă majoritate de toţi membrii de partid”, a spus Grindeanu la alegrile pentu preşedinţia TSD Timiş. Liviu Dragnea a fost condamnat, în primă instanţă, la un an de închisoare cu suspendare, contestaţia făcută de DNA judecându-se la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

4 COMENTARII

  1. Ce importanta are ce credem noi despre „Drgnea”?!?!
    Importante sunt dovezile pe baza carora organele competente instrumenteaza cazul.

    PS: Felicitari pentru titlu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.