Mobilizare INCREDIBILĂ pe Facebook pentru strângerea de fonduri pentru tratamentul unei fetiţe...

Mobilizare INCREDIBILĂ pe Facebook pentru strângerea de fonduri pentru tratamentul unei fetiţe din Timişoara cu tetrapareză spastică. Cum o poţi ajuta

0
DISTRIBUIȚI

aicha

Mobilizare impresionantă pe Facebook pentru strângerea de fonduri necesare pentru ca o fetiţă de şapte ani din Timişoara să beneficieze de o nouă sesiune de terapie la Barcelona. Aicha a fost diagnosticată cu tetrapareză spastică după ce a venit pe lume prematur. Pentru a putea avea o viaţă normală, Aicha are nevoie de o mulţime de sesiuni de terapie care o ajută să se recupereze, care nu sunt pe gratis.

Joi, Aicha şi tatăl său, care o creşte singur pe micuţă de la vârsta de doi ani, ar urma să plece la Barcelona pentru terapii, alături de o altă fetiţă cu tetrapareză şi mama sa, însă ar mai fi nevoie de 6.600 lei. „Pentru Briana, fondurile au fost adunate.


Dar pentru Aicha, cu cele trei tombole «Cât de norocoasă este ziua ta de naştere» şi cu ce a mai reuşit să pună tatăl ei deoparte are doar 5.300 lei. Mai are nevoie de 6.600 lei. Aicha este la un pas de a merge singură, a învăţat să se ridice pe genunchi şi să se şi deplaseze pe genunchi. Merge singură ţinută doar de o mână. Odată cu îmbunătăţirea cerebrală au apărut şi îmbunătăţirile cognitive, a început să vorbească în fraze. Anul trecut în septembrie abia reuşea să îmi articuleze numele. Acum, citeşte cuvintele scurte şi reuşeste să scrie cuvinte scurte”, a scris Alice Suttyak pe Facebook, care ar urma să plece la Barcelona cu fiica sa, cu Aicha şi tatăl fetiţei pentru o nouă sesiune de terapii, joi.

Mămica din Timişoara le-a cerut ajutorul oamenilor cu suflet mare pe reţeaua de socializare în această dimineaţă. Astfel, în doar câteva ore, zeci de timişoreni care au fost sensibilizaţi de povestea fetiţei au donat diferite sume de bani în conturile tatălui Aichei. Prin urmare, s-au strâns deja peste 4.000 lei. „Vă rog iar să vă implicaţi şi să o ajutaţi să beneficieze de terapii. Puteţi dona în contul personal al tatălui Aichei, în contul ONG-ului Asociaţia «Copiii, zâmbete şi vise» sau tăticul poate veni oriunde doriţi. Conturile sunt: Tulbure Cristian RO55BTRL03601201S89162XX, telefon 0741372988. Asociaţia «Copiii, zâmbete şi vise» cont RO 75 BTRL RONCRT 0305723101″, a transmis Alice Suttyak.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.