Firmele din Timiş, invitate de CCIAT la două misiuni economice, la Frankfurt...

Firmele din Timiş, invitate de CCIAT la două misiuni economice, la Frankfurt şi Budapesta. Ce expoziţii vor vizita (P)

0
DISTRIBUIȚI

expozitie budapesta

Firmele timişene sunt invitatate de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş să participe la două misiuni economice care vor avea loc în luna aprilie a acestui an. Astfel, participanţii vor avea posibilitatea de a întâlni potenţiali parteneri de afaceri, dar şi de a identifica oportunităţi de afaceri, şi nu numai.

Prima misiune economică se va desfăşura între 5-8 aprilie, la Frankfurt, Germania, perioadă în care participanţii vor vizita Expo Prolight + Sound 2016, cel mai mare târg din Europa din sectorul tehnologiilor pentru evenimente. Peste o mie de expozanţi din 41 de ţări vor oferi produse şi servicii din segmente precum lumini, sunet şi tehnologii, scene, tehnologii şi sisteme mass-media, producţie şi difuzare, echipamente pentru evenimente şi decoraţiuni şi tehnologie şi echipamente de teatru.

De asemenea, în perioada 7-8 aprilie 2016, CCIAT organizează o misiune economică la Budapesta, de vizitare a patru expoziţii din domeniile construcții, energii regenerabile, design interior și exterior, organizate la Centrul Expoziţional Hungexpo, pe o suprafaţă de 3,5 hectare.


Este vorba de Construma, o expoziţie internaţională specializată în industria construcțiilor care acoperă întregul proces, de la construirea propriu-zisă a unei clădiri până la renovarea și redecorarea ei, amenajarea interioară și exterioară. Reneo este o expoziție anuală specializată în domeniul energiilor regenerabile, eficienței și sustenabilității energetice, Home Design este o expoziţie internațională specializată în echipamente și accesorii pentru bucătărie, baie și dormitoare, destinate amenajării și renovării locuinței, iar Construmagarden este o expoziție națională specializată în peisagistică, horticultură și design de grădină.

„Pe perioada desfăşurării misiunilor economice, CCIAT oferă asistență firmelor participante. Firmele membre ale CCIAT beneficiază de reduceri de preț la pachetul de servicii”, transmit reprezentanţii instituţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.