La mulţi corupţi după gratii, DGA! VIDEO

La mulţi corupţi după gratii, DGA! VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

dga 1

Direcţia Generală Anticorupţie, mai cunoscută ca DGA, îşi aniversează, astăzi, ziua instituţiei, împlinindu-se 11 ani de când această structură a fost înfiinţat şi cinci ani de când se sărbătoreşte această zi.


DGA este o structură specializată în combaterea corupţiei din interiorul MAI, dar a avut contribuţii importante, de-a lungul timpului, şi în soluţionarea unor dosare penale ale altor structuri ale statului român.

În cadrul şedinţei festive de astăzi de la sediul DGA, directorul general al Direcţiei Generale Anticorupţie, comisar șef de poliție Ioniță Alexandru Cătălin, a subliniat că, Direcţia Generală Anticorupţie se prezintă ca o structură matură capabilă să acţioneze cu fermitate şi echidistanţă pentru prevenirea şi combaterea faptelor de corupţie. „La aniversarea celor 11 ani de activitate, Direcţia Generală Anticorupţie se prezintă ca o structură cu o identitate instituţională consolidată, cu un corp de profesionişti care pot investiga cauze dintre cele mai complexe”, se arată în comunicatul DGA.

PRESSALERT.ro urează profesioniştilor de la DGA la câţi mai mulţi corupţi după gratii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.