REVANȘĂ la zero pentru UVT Agroland în derby-ul pentru promovare cu CSU...

REVANȘĂ la zero pentru UVT Agroland în derby-ul pentru promovare cu CSU Poli Timișoara. Elevele lui Dan Jitaru, mai aproape de pasul către A1 GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-481053760">
CSU Poli - Agroland 0-3
Agroland Timișoara a fost stăpână pe fileu contra lui CSU Poli

Sala ”Constantin Jude” s-a împărțit în două azi pentru duelul 100% timișorean din turneul de promovare în Divizia A1 la volei feminin. Câștig de cauză a avut jumătatea roș-neagră care le-a susținut pe fetele de la UVT Agroland. Jucătoarele pregătite de Dan Jitaru și-au luat astfel revanșa așa cum au cedat în turneul semifinal în fața lui CSU Poli, în trei seturi.

Turneul de promovare în elită a început azi cu duelul dintre SCM Pitești și CSU Galați, câștigat de argeșence la mare luptă, scor 3-2. Duel urmărit cu atenție și de timișoreni.

Sala s-a animat apoi pentru duelul Poli – Agroland. Alb-violetele, câștigătoare în semifinal, au început în formula Demian, Morth, Cotumbian, M. Matei, Fantaziu și Sfetescu (libero). De partea cealaltă organizatoarea Agroland le-a avut la start pe: Ungureanu, N. Preda, Vasilică, Ordean, Cojocaru și Melniciuc. Deși păreau să înceapă mai bine polistele au cedat clar primul set. Ambele echipe au făcut multe erori, la start, unele pot fi puse pe seama arenei mai impunătoare sau vârstei. A fost 25-12 pentru UVT Agroland, echipa decisă să-și ia revanșa. Optimismul lui Jitaru și compania a căpătat contur în setul 2. Deși acesta a fost unul ceva mai strâns până la jumătatea sa (11-12) tot ”Agro” s-a impus clar, cu 25-14.

Setul 3 a avut parte de o Poli mai hotărâtă. Alb-violetele au condus cu 3-0, au fost apoi ajunse, au trecut din nou în avantaj: 18-15, dar din acest moment nu au mai avut replică. Ultimul punct a fost cedat de Fantaziu, care a adus până la acel moment multe puncte polistelor. S-a încheiat 25-18 și 3-0 la seturi pentru UVT Agroland Timișoara, care are acum prima șansă, alături de Pitești, să ajungă în A1. Cele două grupări câștigătoare azi au parte însă mâine de întâlnirea directă, de la ora 14. La 12 Poli își joacă ultima șansă cu Galațiul. În timp ce duminică sunt programate jocurile: SCM Pitești- CSU Poli Timișoara (ora 10) și UVT Agroland- CSU Galați (ora 12). Primele două clasate obțin biletele pentru elită.

”Cu siguranță în urma partidei de play-off nu ne-am gândit că va fi ușor, nici că vom pierde. Am jucat bine, cu puține greșeli, deși tensiunea a existat. Contează mult prima victorie, pentru noi faptul că am reușit să trecem de Politehnica Timișoara ne bucură, pe lângă că e prima zi, am trecut peste acel momente de play-off. Ne vom face tactica, dacă vom juca precum azi putem bate pe oricine”, a declarat la final Dan Jitaru, tehnicianul lui UVT Agroland.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.