Prima reacție a lui Alin Popoviciu după ce Robu a anunțat că...

Prima reacție a lui Alin Popoviciu după ce Robu a anunțat că nu are ce căuta pe listele PNL Timiș pentru parlamentare

0
DISTRIBUIȚI

alin popoviciu03_resize

Anunţ bombă, făcut vineri, de preşedintele PNL Timiş, care a explicat pentru presa locală că deputaţii Alin Popoviciu şi Cornel Sămărtinean nu vor mai putea candida pe lista PNL Timiş pentru alegerile parlamnetare din toamnă.


Decizia lui Robu se leagă de faptul că cei doi sunt cercetaţi de DNA înntr-un dosar privind închirierea unor spaţii de la Aeroportul Timişoara. Rou a ţinut să precizeze că îl apreciază extrem de mult pe Alin Popoviciu, pe care îi consideră nevinovat în absenţa unei sentinţe, dar că acesta nu mai poate candida pe motiv că ar strica imaginea partidului. Cu Popoviciu candidat la preşedinţia CJT, PNL a pierdut în faţa PSD Timiş în cursa pentru conducerea judeţului.

Alin Popoviciu însă nu este deloc deranjat de planurile lui Robu şi declară că „deocamdată sunt în concediu cu familia mea. Este ziua soţiei mele şi sunt bucuros că sunt cu ea şi cu copiii mei. Am luat la cunoştinţă de ceea ce declară domnul Robu. Voi ajunge acasă şi ştiu foarte bine ce am de făcut mai departe pentru a-mi continua cariera politică. Este opţiunea lui de preşedinte de partid. Eu ştiu ce am de făcut mai departe pentru a-mi continua viaţa politică şi cariera în domeniu. Voi comunica decizia mea după ce voi reveni din concediu”. Popoviciu nu a dorit să ne spună dacă va pleca la un alt partid, însă a dat asigurări că nu va interveni la Bucureşti pentru a putea candida la un nou mandat de deputat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.