Vasile Blaga i-a convins pe social-democrații din Timiş că Nicolae Robu e...

Vasile Blaga i-a convins pe social-democrații din Timiş că Nicolae Robu e un lider-marionetă. Cum explică Alfred Simonis

0
DISTRIBUIȚI

lansare candidati pnl timis 2016

Pesediştii din Timiş sunt convinşi că Nicolae Robu este un lider lipsit de legitimitate, care nu este respectat nici de propriul partid. Consilierul local PSD Timiş, Alfred Simonis, l-a atacat dur pe Nicolae Robu, cerându-i să facă publice criteriile după care se aleg candidaţii PNL. Motivul? Faptul că lista PNL Timiş pentru Senat este deschisă de Vasile Blaga, care în prezent este senator al judeţului din Banat, chiar dacă îşi desfăşoară activitatea la Bucureşti. Deşi Blaga a fost impus de la nivel central pentru un nou mandat, conducerea PNL Timiş a acceptat decizia fără să crâcnească, ba chiar a lăudat-o.

„În nenumărate rânduri, Nicolae Robu a afirmat cu tărie că toți parlamentarii de Timiș sunt extrem de slabi și nu fac nimic pentru județul Timiș. Eu l-am întrebat dacă și Vasile Blaga se numără printre acești parlamentari care nu fac nimic și mi-a afirmat cu tărie că da, toți parlamentarii de Timiș sunt foarte slabi.


În aceste condiții, dacă senatorul de Timiș Vasile Blaga, despre care știm cu toții că nu face nimic, că nu a venit decât de vreo două-trei ori în județul Timiș în acești patru ani de mandat, nu a făcut nimic pentru alegători, de ce este anunțat cu surle și trâmbițe pe prima poziție pentru Senat, din partea PNL? Cu alte cuvinte, PNL Timiș își asumă că promovează oameni incompetenți, incapabili, care nu fac nimic pentru județ sau pur și simplu Nicolae Robu nu mai are niciun fel de cuvânt de spus în această filială? După cum ați văzut deja, când este vorba despre decizii importante în județ, ori vin lideri naționali, ori vine primarul Aradului, Gheorghe Falcă, să negocieze în numele lui Nicolae Robu, conducerea națională neavând încredere în acesta… Altfel nu-mi explic de ce, când trebuia negociată majoritatea la CJ, a fost trimis Gheorghe Falcă. Știindu-l pe Nicolae Robu cu o vanitate exacerbată și cu un orgoliu nemăsurat, cum s-a simțit știind că liderii partidului nu se bazează pe el? Vreau să ne spună PNL Timiș dacă promovează oameni care nu fac nimic pentru județ și care sunt criteriile pe baza cărora se fac aceste promovări”, a comentat Alfred Simonis.

Cât despre lista social-democraţilor pentru alegerile parlamentare, aceasta nu există nici măcar la stadiul de ciornă. Preşedintele executiv al PSD Timiş, Călin Dobra, a reiterat declaraţiile făcute săptămâna trecută pentru PRESSALERT.ro spunând că în lista cu candidaţi PSD Timiş nu vor avea loc imixtiuni de la nivel central.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.