Timișoara Saracens o reîntâlnește pe CSM Olimpia București, de această pentru un...

Timișoara Saracens o reîntâlnește pe CSM Olimpia București, de această pentru un loc în semifinalele Cupei Regelui. Șase bănățeni au fost anunțați titulari cu Canada

0
DISTRIBUIȚI
Timișoara Saracens poate prelua șefia campionatului în weekend
Timișoara Saracens

Numărul mic de echipe din țară face ca Timișoara Saracens să se reîntâlnească în doar o săptămână, în aceeași competiție, cu CSM Olimpia București. Cu o pleiadă de jucători selecționați la lotul național, bănățenii mizează din nou pe o serie de tineri de perspectivă și speră la același deznodământ, victoria. Meciul are o mai mare importanță acum, câștigătoarea se califică în faza semifinalelor Cupei Regelui.

După succesul din ultima rundă a grupei, scor 26-9, Timișoara Saracens se regăsește într-o situație asemănătoare în fața aceleiași CSM Olimpia.


Lipsită de aportul mai multor internaționali, cât și a unor jucători accidentați, gruparea din Ronaț mizează din nou și pe tineri precum Mîrzac, Iștoc ori Iftimiciuc. Din primul 15 nu lipsește nici spaniolul Calle Rivas, foarte activ în ultimul duel, sau experimentatul Paula Kinikinilau. În aceste condiții Timișoara Saracens vizează o nouă victorie cu CSM. Sfertul de finală se desfășoară mâine, de la ora 11.00, pe arena ”Gheorghe Rășcanu”, în unică manșă. În celelalte jocuri ale fazei Dinamo înfruntă Politehnica Iași iar CSA Steaua pe ”U” Cluj. Baia Mare și-a asigurat un loc direct în primele patru prin câștigarea grupei unice din Cupa Regelui.

Șase titulari cu Canada

Campioana României are din nou o mulțime de titulari în echipa națională. Eugen Căpățână, Stelian Burcea, Jack Umaga, Fonovai Tangimana, Cătălin Fercu și Vlăduț Umaga, ultimul, în premieră în primul 15 pentru ”Stejari”, vor înfrunta Canada din primul minut, tot mâine, de la ora 19.00. Pe parcurs, tot de la Saracens RCM mai pot intra: Andrei Rădoi, Valentin Popârlan, Valentin Calafeteanu și Stephen Shennan. Doi jucători ai bănățenilor, Vasile Rus și Jody Rose, absentează după accidentări suferite în victoria din testul cu SUA, scor 23-10.

Timișoara Saracens RCM: Aholelei, Mîrzac, Pungea, Lazăr, Drenceanu, Morrison, Ianuș (cpt.), Gorcioaia, V. Dumitru, Calle Rivas, Zaharia, Kinikinilau, Sefanaia, Manumua, Conache. Rezerve: Halalilo, Taupaki, Mariș, Iftimiciuc, S. Ionescu, Neculau, Iștoc, Brănișcan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.